Насловна Политика Марш на Спуж: Лопове у затвор, борце против криминала на слободу

Марш на Спуж: Лопове у затвор, борце против криминала на слободу

5
ПОДИЈЕЛИ

Омладина Демократског фронта, у сарадњи са нестраначким грађанским активистима, организоваће у суботу, 28. јануара протестну шетњу под слоганом „Марш на Спуж“ у знак протеста због затворске казне за Николу Бајчетића.

Поштовани пријатељи, саборци, слободни грађани обавјештавамо вас да ћемо у суботу, 28. јануара у 10:30 часова шетњом од Скупштине Црне Горе до Спужа изразити протест и неслагање са одлуком партијског судства да се наш саборац, колега и прије свега пријатељ Никола Бајчетић пошаље на одслужење затворске казне. Подсјећамо вас да је његов једини гријех покушај одбране слободе на улицама Подгорице у јутро 17. октобра 2015 године“, саопштили су организатори.

Како се наводи, док се на улицама Црне Горе слободно шетају криминалци, а мафијашки обрачуни и пушкарања узимају све више маха – слободни грађани плаћају цијену неслагања са једноумљем.

Слобода је близу. Слобода ће бити на улицама, а криминал у затворима“, закључује се у саопштењу.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Da se mi pošteno dogovorimo, kao što je vazda bilo : neka njima sudi Sud partije, a građanima koji nijesu u njihovu partiju, da sude normalni civilni sudovi, ko svuđe na svijet bijeli!

 2. 0
  0

  Ovo ste istoga dana kad je pozvan Nikola Bajčetič na sluzenje kazne u spuž trebali da odradite i da održavate proteste svaki dan ispred skupštine dok ga ne puste na slobodu.
  Sram vas bilo opozicijo.

 3. 0
  0

  Da, Djikane, slažem se, ali što ćemo u ovakvoj situaciji gdje su navodno „nezavisne“ sudije zapravo najobičniji partijski poslušnici?

 4. 0
  0

  Vi, koji podrzavate ovog morona, interesuje me, kako biste reagovali da automobil udari clana vase porodice, a da vozac ostane nekaznjen?

 5. 0
  0

  Vi, koji podrzavate ovog morona, interesuje me, kako biste reagovali da automobil udari clana vase porodice, a da vozac ostane nekaznjen?

  kada vi budete protestvovalo a mi budemo vlasti tada ces dobiti odgovor,pod uslovom da se to desi ,do tada tesko se mozemo osvrnuti na tvoje pitanje!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here