Насловна Политика Маровићеве тајне рачуне открио звиждач Херве Фалциани

Маровићеве тајне рачуне открио звиждач Херве Фалциани

2
ПОДИЈЕЛИ

hervesveto

Све до јуче у Црној Гори је мало ко чуо за име Херве Фалциани. Још мање њих зна да то име има било какве везе са потпредсједником ДПС-а Светозаром Маровићем.

Судећи према најавама и објављеним подацима о банковним рачунима у ХСБЦ банци, Фалцијанија ћемо добро запамтити јер је један од најпознатијих звиждача заслужан за аферу откривања тајних рачуна, преносе „Дневне новине“.

Подсјећамо, Врховно државно тужилаштво испитаће да ли су потпредседник ДПС-а Светозар Маровић и чланови његове породице током 2006. године скривали на тајном рачуну у швајцарској банци ХСБЦ 3,8 милиона долара, а ако јесу, како су стекли тај новац.

Истовремено, МАНС је позвао Пореску управу да се укључи у финансијску истрагу како би се открило на који начин су Маровићи дошли до тог новца.

2 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Satanisticka vlast Crne je zrtvovala jednog od njih i bacila gladnom i ozlojedjenom narodu u celjusti da glodje misleci da ce se tamo oni spasiti.
  Spasa za njih nema niti ce ga biti.
  Svi oni sa Marovicem treba da zavrse na prinudni rad, a opljackano da im se konfiskuje.

 2. 0
  0

  Sta su svi navalili na gospodzu Marovic. Sramota nisu to neki novci ona je to sve posteno zaradila. Sto ne vidu pojedine celnike ovog rezima kako su oni dosli u poded vila jahti zemljists banki koji su tezki milijarde evra. a prave frku za male novce. Sramota nek se srami ovo drustvo.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here