Насловна Друштво Маровић још није стигао у Спуж, а кад ће не знамо

Маровић још није стигао у Спуж, а кад ће не знамо

0
ПОДИЈЕЛИ

Суд ће наредних дана, сходно резултатима вјештачења медицинске документације донијети одлуку да ли ће бивши високи функционер Демократске партије социјалиста Светозар Маровић, коначно отићи у спушки затвор или ће до даљњег наставити лијечење у једној од београдских клиника, потврдио је медијима његов адвокат Здравко Беговић.

Беговић је за Побједу казао да је у току разматрање захтјева за одлагање казне.

“Тренутно се вјештачи медицинска документација Светозара Маровића. Све зависи од суда који треба да одлучи о овом захтјеву”, појаснио је он.

Иначе, Маровић је почетком септембра признао да је шеф криминалне групе која је оштетила буџет општине Будва за десетине милиона евра и осуђен је на три године и десет мјесеци затвора. Крајем октобра мјесеца добио је позив од которског суда да се истог дана јави у затвор у Спужу на издржавање казне. Међутим, он се тада није одазвао јер је био на болничком лијечењу у Београду, гдје се и данас налази.

Са друге стране, средином овог мјесеца, Маровић, који се још није пријавио на издржавање казне, усликан је у једном угоститељском објекту у Београду, како спокојно пије кафу и чита новине. 

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here