Насловна Насловна Маровић: И ДПС треба да протестује и да окупи милион грађана!

Маровић: И ДПС треба да протестује и да окупи милион грађана!

7
ПОДИЈЕЛИ

Потпредсједник ДПС Светозар Маровић сматра да и ДПС треба да протестује. Он jе коментаришући контрадикторне изјаве које стижу из ДФ казао да је протест потребан јер се не волимо.

svetozar-marovic-dpsЖелим свима добро и мир Божји. Желим да ДФ окупи 400.000, СНП 200, ГП 100, Позитивна 100, СДП 200, Бошњаци, албанске партије, ХГИ 150.000, а ДПС милион грађана. Да се онда сви ми окупимо, загрлимо и протестујемо што се до сада нијесмо истински помирили и што не волимо једни друге и земљу нашу како она заслужује. Срећан Бадњи дан и Божић свима који славе у свом православном дому”, казао је Маровић Дневним новинама.

Политички директор ДПС Тарзан Милошевић сматра да идеја о прелазној влади представља и правну и политичку бесмисмислицу.

”Такве владе се формирају у земљама након крупних политичких или безбједносних потреса у једном друштву. Црна Гора је стабилна држава која напредује ка ЕУ и НАТО. Зато добијамо релеватне потврде од кредиблних међународних партнера” каже за ДН Милошевић.

Политичка димензија бесмислице прелазне владе огледа се у покушају мањине да постане већина, без изборног легимитета и воље грађана. Тај покушај има исту тежину једнако као амбиција да се организују протести уз присуство 400.000 грађана”, казао је Дневним новинама политички директор ДПС Тарзан Милошевић.

7 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Маровић:”Желим свима добро и мир Божји. Желим да ДФ окупи 400.000, СНП 200, ГП 100, Позитивна 100, СДП 200, Бошњаци, албанске партије, ХГИ 150.000, а ДПС милион грађана. Да се онда сви ми окупимо, загрлимо и протестујемо што се до сада нијесмо истински помирили и што не волимо једни друге и земљу нашу како она заслужује“.
  Не могу се Маровићу помирити гладни и сити, насилници и жртве насиља, поготову ако сити и насилни већ двије деценије пљачкају „земљу нашу“ и ускраћују гладнима, шиканираним и обесправљенима прво на рад, слободу избора и људско достојанство. Надам се да ће једнога дана „земља наша“ постати правна држава и приупитати вас из власти како сте стекли материјално богатство. Оно духовно код вас не постоји па вам не припада да позивате на „мир Божји“. Што се тиче Тарзана, директора џунгле, разумијем његов крик страха.

 2. 0
  0

  Замјерам уредништву овог портала што нам Маровића сервира на овај свети дан.

 3. 0
  0

  Срећан Бадњи дан, Божић и Нова година свим Србима и Русима на планети!

  Маровић се очигледно прерачунао! Ако опозиција окупи појединачно по странкама и његовој рачуници 800 хиљада (ДФ 400, СНП 200, ГП 100 Позитивна 100 хиљада), СДП и Муслимани и Албанци 350 хиљада (200 + 150 хиљада) а ДПС милион, онда се народ у Црној Гори умножио од задњег пописа неколико пута.

  Ето кад се неко навикне на крађу гласова, како рачуна. Пута пет!
  Маровићу лупежу, остави се твојих жеља, добро те познајемо!
  Но трчи пред српског крвника Тачија, са Милом, Ранком и Филипом, да га сретнете и руку му пољубите.

 4. 0
  0

  Jeste Marovicu DPS bi teoretski mogao da okupi milion ako bi pozvao i Crnogorce iz Srbije kojima ste uskratili pravo glasa na onom cirkusu 2006 koji nazivate referendumom! Bolje ti je da cutis, tako izgledas mudriji!

 5. 0
  0

  Кад Маровић Свето проговори нешто увек се сетим оне народне: „Лупа к’о максим по дивизији!“. И питам се да ли он сам разуме шта прича.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here