Насловна Друштво Марку Ђурићу ограничено кретање у Србији

Марку Ђурићу ограничено кретање у Србији

1
ПОДИЈЕЛИ

Директору Канцеларије за Косово и Метохију Марку Ђурићу, Министарство спољних послова лажне државе Косова, поново је ускратило кретање унутра Србије, односно одбијен је његов захтев да уђе на Косово*.  

Како наводи портал Коха.нет, Ђурић је тражио дозволу да данас борави на Косову, а одлуку да му не одобри боравак, Министарство спољних послова је донијело након сазнања да Ђурић, заједно са другим званичницима, има у плану да на Косову* посјети неколико бензинских станица, које нијесу лиценциране од стране тзв. косовских власти.

„Ђурићу се дозвољава улазак на Косово, само уз претходну дозволу Министарства спољних послова Косова, гдје он мора да поднесе извјештај о агенди свог боравка на територији Косова“, наводи Коха.нет.

Иначе, медији су предходно најавили да ће Ђурић током посете боравити у Косовској Митровици гдје ће присустовати пуштању у рад бензинске станице и малопродајног објекта Нафтне индустрије Србије. Међутим, албански сепаратисти су се побунили поводом отварања НИС-ових бензинских пумпи у јужној српској покрајни.

Ово није први пут да је Ђурићу забрањен улаз на КиМ. Иста ситуација се десила у октобру ове године, а одлуку о забрани Ђурића на КиМ донио је Енвер Хоџај министар у влади лажне државе Косова, у консултацији са тзв. премијером Исом Мустафом и безбједносним институцијама на КиМ.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Још један доказ приде да Србију и Србље, док је вучића на власти, не сме и не може нико да понижава. Суфицит у буџету и раст БДП-а дозвољава нашем марку да слободно и независно ограничи своје кретање по географским одредницама које од милоште називамо „Од немила до недрага“. А таквијех одредница у вучићевој Србији, нема и неће ни бити! Да, неће бити, неће бити Србије, Србље моје издано и продано!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here