Насловна Политика Марковић утабаном стазом: Састанак са премијером тзв. Косова

Марковић утабаном стазом: Састанак са премијером тзв. Косова

6
ПОДИЈЕЛИ

Душко Марковић, новоизабрани предсједник Владе Црне Горе чији легитимитет не признаје црногорска опозиција, састао се данас у Скадру са премијером тзв. Косова Исом Мустафом.

Како је наведено у саопштењу владине службе за односе са јавношћу, састанак је услиједио након иницијативе Исе Мустафе.

„Саговорници су у пријатељском дијалогу размотрили актуелна билатерална питања и сагласили се да у наредном периоду дају додатни импулс интензивирању, прије свега, економске сарадње двију држава“, додаје се у кратком саопштењу и истиче да су Марковић и Мустафа размотрили актуелна дешавања у региону.

6 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Albanija i Koso su susjedne drzave,koje su izlozene organizovanom kriminalu i mafiji,a protiv toga se treba borit,to kazu Njemci i Italijani ,ne samo oni,ali slaba vajda,vjerovatno je i ova posjeta u tom pravcu.
  Tako se Anti Mafia Chef Kataldo Mota““Albanien hat den Status des wichtigsten Lieferanten von Drogen nach Europa,da je Albanija glavni liferant droge za Evropu,a Evropa kaze da je Montenegro na dobrom putu,pa je vjerovatno Dule u tom smislu sastao sa Mustafom,da SE NEKE STVARI RIJESE; JER upada u oci italiji,a narocito sefu MOTI

  https://youtu.be/G-dyEjJikr0?t=7

  http://albania.de/anti-mafia-chef-von-lecce-erklaert-im-interview-das-die-zusammenarbeit-mit-den-albanern-immer-schlechter-wird/

  stvari ce biti rijesene to ce Dule saopstiti Johanesu Hanu,a on ce opoziciji Crene Gore reci da se pobrine za stanje pticjeg fonda na Skadarskom jezeru,narocito baljesa.
  sve ie to jedna uigrana banda i druzina

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here