Насловна Политика Марковић путује у Србију: Логичан корак

Марковић путује у Србију: Логичан корак

11
ПОДИЈЕЛИ

Премијер Црне Гое, Душко Марковић, у петак ће отпутовати у Србију, чиме ће почети дводневна посјета, током које ће се састати са српским колегом Александром Вучићем.

Како наводе Вијести, још није познато да ли ће се састати и са предсједником Србије Томиславом Николићем, али су планирани сусрети са црногорском дијаспором и премијером Војводине Игором Мировићем.

Пут у Београд биће друга званична посјета Марковића иностранству, након што се прије два дана састао са највишим званичницима НАТО и Европске уније у Бриселу.

На питање Вијести зашто је за прву билатералну посјету одабрана управо Србију, извор из Владе казао је да је то била логична одлука.

“Да је прва билатерална посјета негдје друго, многи би питали ‘а зашто не Србија’. Црна Гора и Србија имају веома блиске и традиционалне везе, тако да је потпуно природно да прва дестинација буде Београд”, рекао је за Вијести извор из Владе.

Подсјећамо да је Марковић у децембру имао неформални сусрет са премијером тзв. Косова Исом Мустафом, на његову иницијативу, поводом рјешавања проблема око границе.

11 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Tako je Premijeru !!!
  Bravo , pozdravi mi brata g. Vučića , i zahvali mu u ime naroda crnogorskog za pomoć u rasklinkavanju terorističke grupe koja je šćela da prolije bratsku krv po Crnoj Gori !!
  Dužnici smo bratskoj srpskoj Vladi , nadamo se da će se i naši susjedi obračunati sa ekstremistima ćetnicima , pa da danu dušom !!

 2. 0
  0

  vjerovatno ce ovaj predati raport,ukoliko neko iz protjeranog plemena ne bude tamo

 3. 0
  0

  E vala Zeče , vjeruj mi da je i mene krivo te ve Nikola proćera , mora da si dobro propatio kad si mora čak i naciju da promjeniš po stare dane , e vala i onaj Nikola nekad nije znava što čini !
  Što se nas tiče danas , ti si naš svakako , to što te nekada Nikola proćera , ne znači da se danas ne možeš vrnuti u Katunsku nahiju , što se patiš po moru .

 4. 0
  0

  Performans!
  On i on.
  Nije da Vučić ne voli da opsenari.
  Kad nema hljeba, makar igara da ima!
  Da se razgone magle defetističke.
  Još i Narkotić, htjedoh reć’, Marković!
  Ih! … Tog vjeselja.

 5. 0
  0

  Оде Радијатор да се захвали ретардираном Вучићу што му је помогао да покраде изборе у Црној Гори 16. октобра 2016. и да настави да асимилује Србе у приватној држави прве фамилије.

 6. 0
  0

  Vlado , misliš da „asimiluje“ ove „srbe“ što su nastali od skoro , neđe 1997-2003 , jesu li to ti srbi ??
  Pa to su ti sve čeljad što do po života žive ka jedno , pa po starost promjene naciju i postanu drugo , ko će njima ući u trag , ne znaju ni oni kako će se pisati na naredni popis , zato se ne śekiraj , zanemari !

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here