Насловна Издвојено Марковић поручио: Нећете добити датум избора

Марковић поручио: Нећете добити датум избора

4
ПОДИЈЕЛИ

Душко Марковић је данас у Улцињу поручио опозицији да неће добити датум избора, и додао да их ДПС чека на разговорима.

„Питајте њих зашто неће. Они чекају датим избора- Неће добити датум избора. Сада треба да разговарамо о испуњавању препорука ОДИХР-а. Предсједник Парламента и ДПС ће понудити разговоре о испуњавању препорука ОДИХР-а, послаћемо то свим парламентарним политичким странкама и чекамо их да разговарамо о томе. Ако не буду хтјели да разговарају – то је њихов проблем. Због тога вас молим: немојте више питати нас. Ево, данас смо спремно да разговарамо. Ако хоће могу сјутра да дођу у парламент да разговарају у оквиру неких одбора, у некој сали представници политичких партија“, поручио је Марковић.

Он је рекао да је опозиција проблем и да Влада има трећину у Парламенту.

„Као што видите ми се бавимио сваког дана стварањем нове вриједности и рјешавањем питања живота ових грађана. Шта мислите да смо само разговарали о томе кад ће опозиција ући у изборе да ли бисмо ми имали стабилизоване јавне финансије, да ли би нас подржао ММФ, да ли би нам двије кредитне агенције повећале кредитни рејтнинг само након десет мјесеци, и дали бисмо имали раст економије у ИИ кварталу 5,1 одсто? И ми сада треба да са нископроцентним странкама преговарамо о датуму избора. Нека се друштво окупи, нека дођу у парламент, разговараћемо о препорукама ОДИХр-а да заједно са њима усвојимио препоруке ОДИХР-а и да идемо на изборе па ћемо видјети ко ће имати већину. Савјетујем – питајте њих немојте више мене“, поручио је он.

Марковић је рекао да је питање демаркације за Црну Гору завршено.

„Ми имамо пријатељске односе са Косовом, ми стрпљиво чекамо да Косово нађе прилику да из ове ситуације изађемо јер је то прије свега у интересу Косова. Грађани Косова имају право на визну либерализацију. Црна Гора својим стрпљењем показује да грађанима Косова жели такву перпспективу. Е сада је одговорност на властима Косова и Влади Косова да у тиом смислу повуку потезе. Морате бити храбри у доношењу одлуке. Црна Гора када је донијела одлуку о признавању Косова 80% јавности у Црној Гори је било против тога, али ми смо знали да је то одлука за будућност. Ова одлука од стране косовске Владе је одлука будућности када је у питању регион. И нека буду храбри, нека ураде оно што треба да ураде“, поручио је он.

Такође на питање о истраживању јавног мјења које је објављено у медијима са тврдњом да су ти резултати добијени од једне политичке партије  Марковић је рекао да ДПС никада не коментарише истраживања, него “ ми радимо наш политички посао. Тај политички посао ће резултирати нашом побједом као и до сада“, закључио је Душко Марковић.

 

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  >>“ ми радимо наш политички посао. Тај политички посао ће резултирати нашом побједом као и до сада“, закључио је Душко Марковић.<<

  Potpuno se slazem sa ovim Milovim PM: oni rade/"pobedjuju", kao sto su to radili u zadnjih 30 godina. Vi, koji zivite u CG to znate bolje od mene. Rodjak iz ucevine mi je pricao, kako se to "pobedjuje" za zadnjih 30 godina. Pozovu te na razgovor i dadnu ti neki znak, koji ces da upises na gl. listicu. Moze biti neki krstic, kruzic… Po tome kasnije znaju za koga si glaso'. Zamisli! Ako ne glasas za njih, cerka gubi posao. Inspekcija ti dolazi u kucu. Tuzba, molba, zahtev, konkurs… sve to za tebe ne postoji. E sad izvoli.
  .
  .
  Drugi sistem im je ostao do danas: Albancima sa KIM i iz Albanije se masovno daju drzavljanstva pred izbore. "Turisti" iz "Kosove" na prelazu Murined i iz Albanije, na prelazu prema Skadru –
  formiraju kilometarke kolone. Specijalni avioni dovode Gusinjane, Plavljane, Bjelopoljce iz NYC. Ideja im je bila da "chetnici" ne dodju na vlast, vec da odrze Mila, za koga znaju da je UCENJEN i da mora da ugura CG u NATO, bez referenduma.
  .
  .
  16 oktobra 2016 nisu bili izbori, koje se mogu racunati, po bilo kojim normalnim standardima. EU posmatraci su mislili da se zaista desio oruzani puc, da bi se CG sprecila da ne ide u NATO. Zato su odmah potrcali da izjave da je Milo pobedio na OK nacin. Medjutim morali smo da cekamo godinu dana da svi vidimo kako je Milo pobedio. Danas nema niko na Zapadu, da moze da kaze, da su to bili pravi izbori. Zato guraju ucenjenog Mila da razgovara sa "OPOZICIJOM"?
  .
  .
  Pitam: KO je danas u CG OPOZICIJA? Ja tvrdim da OPOZICIJU u CG vodi Dusko Markovic, dok Milo sa porodicom vuce sve konce. Necete mi valjda reci da je Milo zaista pobedio i formirao vladu!

 2. 0
  0

  Dok Becic i druzina stancuju saopstenja po citav dan i boga mole da se citav DF pohapsi Markovic saopstava da izbora brzo nece biti.Pa sad vidite gdje smo.

 3. 0
  0

  Gle iza Markovića samo latinica a ja sam (kada sam pripremao „državni udar“ 🙂 na sjeveru Cg vidjeo plakate dps a na ćirilici i sablaznio se kako su u svom licemjerju neprincipijelni, haha. Izvršili su oni i kod sljepaca samoubojstvo jer ljude drže za stoku više nego što jesu. Državni udar su izvršili oni jer su razorili SCG.

 4. 0
  0

  Što Marković duže bude odlagao datum izbora, to će i on sve više postajat dio problema, a ne dio riješenja. Nesretnik ne shvata da bi njemu lično zakazani izbori bili slamka spasa. Ovako svoju sudbinu vezuje za don-Mila koji je već otpisan čak i od njegovog NATO-a.
  Markoviću nesrećno, što reče ona narodna jednom policajac, vazda policajac.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here