Насловна Политика Марковић опет зове опозицију на дијалог

Марковић опет зове опозицију на дијалог

3
ПОДИЈЕЛИ

Црногорски премијер Душко Марковић поново је позвао опозицију на дијалог у вези са њиховим повратком у парламент, поручујући истовремено да се неће исцрпљивати у слању тих порука.

Он је, говорећу у Приредној комори Црне Горе, казао да не жели да заобиђе чињеницу која, директно или индиректно, утиче на бизнис привредника, а тиче се политичког амбијента у држави који је оптерећен бојкотом рада у парламенту од опозиционих странака.

Логично је, каже он, да се тај неповољан амбијент прелива и на ваш бизнис.

„Свјесни смо тога и већ више пута у посљедњих мјесец дана упућивали смо јасну поруку да смо спремни на дијалог са опозицијом, у циљу превазилажења проблема и њиховог повратка у парламент. Чиним то и данас, са овог важног мјеста. Истовремено, веома јасно кажем да се нећемо исцрпљивати у слању тих порука“, казао је Марковић.

Он је рекао да имају обавезу да свакодневно предано раде на испуњавању кључних циљева – улазак у НАТО и динамизирање и убрзање преговарачког процеса са Европском унијом.

Према његовим ријечима, пред овом Владом су и захтјевне економске одлуке.

„Због тога, исцрпљивати се у слању порука ако оне не долазе на прави начин до оних који треба да их чују постаје илузорно“, казао је Марковић.

Као резултат испуњавања тих обавеза, Влада је, истиче он, посвећена приоритетном задатку: унапређењу животног стандарда свих грађана и стварању више шанси за запошљавање, прије свега младих и образованих генерација.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Zove opoziciju …
  Jedanput je roda zvala zabu na rucak, pa joj ga posluzila u povisoku, nepristupacnu posudu – tako da zaba … presjelo joj!
  Cudo su basme!
  Dje zivotinje uce ljude, da budu ljudi.
  Mjere nema koliko su poucne.

 2. 0
  0

  УНАПРЕЂЕЊЕ СТАНДАРДА ГРАЂАНА СМАЊЕЊЕМ НАКНАДА МАЈКАМА И ОДУЗИМАЊЕМ РАДНОГ СТАЖА

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here