Насловна Политика Марко Вуковић напустио СНП и подржао Алексу Бечића

Марко Вуковић напустио СНП и подржао Алексу Бечића

1
ПОДИЈЕЛИ

Марко Вуковић, потпредсједник Асоцијације младих СНП Плав и кандидат СНП за одборника у СО Плав, данас је поднио оставку на све функције у Социјалистичкој народној партији Црне Горе.

Marko Vukovic

„Веома сам разочаран како у начин припреме Шестог конгреса СНП ЦГ на којем је Срђан Милић ничим заслужено, реизабран за њеног предсједника, тако и самим односом руководства СНП према младим, новим и свјежим кадровима у Социјалистичкој народној партији Црне Горе„, казао је Вуковић.

Он је рекао да је СНП пропустила последњу шансу да се реформише и подмлади на свим нивоима њеног организовања и на тај начин постане странка прихватљива за све структуре на друштвено-политичкој сцени Црне Горе.

„Из ових разлога, али и бројних других, престао сам да вјерујем руководству СНП ЦГ и њеном Предсједнику, а самим тим и Партији којој сам свим срцем припадао. У свом даљем политичком ангажману подржаћу Алексу, јер у њему видим правог и искреног борца за бољу, демократску и богату Црну Гору. Убијеђен сам да ћемо остварити идеале за које се вриједи борити свом својом снагом и свим својим бићем“, закључио је Вуковић.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here