Насловна Поглед Марионетска власт служи за НАТО окупацију Црне Горе

Марионетска власт служи за НАТО окупацију Црне Горе

32
ПОДИЈЕЛИ

Пише: Велимир Ераковић

У најезди притисака на нашу земљу да што прије и по сваку цијену уђе у НАТО и одрекне се суверенитета, моћне силе Запада не бирају средства. Користе најсавременије методе у којима им марионетски режим безрезервно помаже.

Компромитовани и отворени сукоб са политичарима и њиховим следбеницима који се боре за националну слободу је основни задатак владе формиране у ту сврху. Скандал који је режим организовао у дану избора квазидржавним ударом дио је организоване хајке на нашу земљу и народ од стране најнижих структура у америчкој обавјештајној служби, али веома моћних на нашим просторима.

Све је урађено на корист владајућег режима, јер је само тако могао опстати на власти. Опстанак ових марионета који воде Црну Гору гарантује потпуну доминацију злочиначке НАТО алијансе на Балкану и уништење последње баријере истока. У власти се не налазе политичари, већ сарадници НАТО-а који своју издају и не покушавају да сакрију.

natoПоносе се њом, негирајући жртве и рушење наше државе. Режим у Црној Гори је заступник војске и влада које су убијале црногорску дјецу и невине цивиле. Заступник оних који су сијали смрт по Црној Гори. Из ове групације јавности се шаљу поруке да ће са њима на челу Црна Гора бити ван сваке опасности од рата и насиља. Да ће уласком у НАТО доћи до економског просперитета, већег стандарда, бољитка неслућених размјера, а уласком у ЕУ и до васкрснућа уништене привреде и економије. Та обећања су, наравно, лажна. Наша територија би била окупирана и постала би власништво војних сила које се на њој налазе. Постала би полигон за разне експерименте и војне вјежбе. Та војска би уништила сва наша природна богатства и затровала једини дио сачуване и чисте природе. Наше планине, ријеке, језера и дјелови морске обале су и даље еколошки потенцијали какве Европа, а камоли Америка немају. Нови власници наше територије вршили би по природи ствари уништење највреднијег што имамо и спроводили терор над становништвом.

НАТО не жели мир и благостање на Балкану. Они желе да ово буде зона сталних сукоба и ратова који би им пружали алиби за стално присуство и окупацију. Марионетска власт у Црној Гори на основу свега виђеног гарантује насиље, несигурност у држави, уличне сукобе и ратове криминалних кланова. Влада се већ, уз помоћ АНБ-а, бави шверцом као основном граном привреде. Дакле, одговара им све само не мир. Друштвени и људски суноврат је неминован. Подјела која већ постоји на већину сиромашних и мањину богатих била би слика и фактичког стања Црне Горе.

BELGIUM-NATO-DEFENCE-POLITICSСамо један одсто богаташа на свијету држи 50 одсто свјетских резерви долара. Колико је то поражавајуће за свијет и колико је опасно за све нас. Јавна и друштвена својина не постоји и већ је у рукама приватника блиских режиму. То су добили као награду за своју лојалност. Највећа национална и природна богатства припашће странцима и то неће бити само економско већ и национално понижење. Некад смо живјели у потпуној хармонији с природом. Узимали од ње колико нам је потребно. У потпуности се предавали вјери и били срећни.

Ова квазимодернизација којом руководи власт у Црној Гори од нас је направила роботе и потенцијалне мегаломане. Ако овако наставе, убрзо ћемо остати без ичега. Заборавићемо да живимо и бићемо ту да испуњавамо њихове налоге као послушне луткице. Престонице криминала више нијесу на Западу већ код нас и у нашем окружењу. Нестабилност се најбоље види у жељи Албанаца за стварањем „Велике Албаније“ и жмурењу српских и црногорских власти на ту појаву. То је патолошка појава која неминовно мора доћи у оваквим друштвима и државама на чијем челу су криминалци и чије судове и тужилаштво воде корумпирани кадрови. Криминал који спроводи власт уз помоћ својих медија опасан је као куга. Ненавикнути на такву врсту рата, обични људи су постали робови медијских наказа које је НАТО инсталирао на овим просторима и финансира их крвавим новцем. Заузврат, они беспоговорно извршавају наређења и трују медијски простор нетачним и произвољним информацијама.

antinato2Најопасније што нас чека је губљење идентитета. Земље које уђу у НАТО брзо се растају са својом историјом, црквом, навикама, књижевним језиком, културом и претварају се у оно што је Црна Гора сада. Држава без темеља. Управо је циљ Запада поништење националног идентитета и његово свођење на етно села и јела народне кухиње. Губљење посебности је највећи пораз једне државе. Негирање својих великана, а глорификовање туђих је пад из којег још ниједан народ није устао. Модерна колонизација. Тортура над мишљењем оних који су против свега овога је заправо најдоследнија тортура која се спроводи у Црној Гори. Сви слободоумни људи су непријатељи државе ма како се изјашњавали и ма којем народу припадали.

Окупација Црне Горе је почела 16. октобра. Лажни државни удар је пут у потпуно уништење Црне Горе и Црногораца. Добро би било да сви на моменат застанемо у овој великој трци и размислимо о последицама онога шта је тај „удар“ донио. Појединац не мијења друштво. Друштво мијења талас слободне свијести. Нажалост, тај талас избацује двије врсте бораца. Оне који се боре само за себе и своју славу, и оне ријетке који се боре за друге и који својом жртвом свједоче пут истине и слободе која ће на крају доћи. Ако је будемо искрено жељели.

32 КОМЕНТАРИ

  • 0
   0

   Гледа ли ко корито ДПС-а?То треба изпразнити,и онда би остала пуна била.

 1. 0
  0

  Два кључна аргумента за НАТО:

  1. Окружени смо НАТО државама, тако да нам ништа друго не преостаје.

  2. Окружени смо не-НАТО државама, које сваког тренутка могу да спроведу инвазију на нашу територију.

  Поред тога што се ова два аргумента међусобно искључују, ваљало би се позабавити и њиховим унутрашњим садржајем.

  За први аргумент би требало позвати неког од преживелих Шкаљараца, као стручног сарадника. Ради се, наиме, о класичном рекетирању – „ако у околини нема никог јачег од мене, онда ти треба да ми плаћаш да бих те штитио од себе“.

  Други аргумент се полагано троши и на апстрактном плану. Бесмисленост инвазије коју би Србија (потенцијално, једина не-НАТО држава у региону, премда је и то сумњиво, уз то са „историјским претензијама“ на територију јужно од Бродарева) могла да изврши на ЦГ не треба превише трудно доказивати – она то није учинила након 2006-те, док су њени (тада постојећи) контингенти још увек били на територји ЦГ, повукла се без испаљеног метка, добрим делом из због црногорског порекла једне веће количине официрког кадра, који је налазио неупутним да пуца на своје тетке. Сад, кад српска војска једва да и постоји… тешко.

  Теорија по којој ће руски туристи масовно почети да даве пешкирима и набадају на сунцобране припаднике одбрамбених снага ЦГ је свакако климава, јер би се опет радило о закаснелој реакцији: зашто се нису позиционирали војно док им је економски утицај у ЦГ био несумњив? И зар у чувању Асада Русија користи све своје војне капацитете, а рушењу Ђукановића Синђу и баба-Бранку. Јел због овога треба да више или мање ценимо Ђукановића?

  Албански активисти мало-мало па негде истакну свој црно-црвени барјак, Бошњаци се диче звездом и полумесецом, Срби на протестима машу тробојкама… Колико остаје оних који би трпели окупацију, онда? Колико остаје оних који хоће да их НАТО чува? И од чега, ако све ове државе (плус Косово) буду у НАТО-у?

 2. 0
  0

  Одличан поглед на ствари.Ераковићев текст озбиљан и темељан до перфекције.

 3. 0
  0

  Bolju i detaljniju analizu i prikaz stvari nijesam procitao do sad.Bas sve u metu i sve tacno.Treba organizovati proteste dok jos imamo kad.Pogotovo sto im je propao plan sa odlazecom americkom administracijom i sto Trampova nece dati da CG udje u Nato.Zaustavice prosirenje jednostavno.

 4. 0
  0

  Naprijed vojvodo.Do pobjede po cijenu zivota.Okupacija i postoji da bi se oslobadjali nje.Nije vazno,padali su i jaci pa su ustajali.DF mora naci nacin da opet krenemo u borbu na ulicama.Samo tako su uz bojkot gotovi.

 5. 0
  0

  Браво Ераковићу.Не у Нато.Заборављају наши људи жрте Мурина и Даниловграда.Заборављају мртву српску дјецу и хрле ка Нато.Кукала им мајка и ђе ће завршити?Теби Бог помогао и настави са борбом и писањем легендо.

 6. 0
  0

  Pricaju mi ljudi,,Vecina ovih za Nato zivi u barakama,,.Izbacaju po portalima slike sa skupova ,,sigurnim korakom,,a nemaju krofnu da kupe.Sponzore nadju za vikend izlaske,roditelji na to gledaju blagonaklono i brane ih.Takvi su najveci glasnogovornici Nato i drzave ovakve kakva je.Gledam,zivim uz takve ali imam svoj mozak i svoj ponos i necu u Nato.Nikad necu ni u ,,siguran korak,,.To vecina moje generacije,normalnih ljudi misli.

 7. 0
  0

  Najbolje je Ero analizirao ovu podvalu rezima i suprostavio im se.Sto kolumnama sto saopstenjima.I prije i bolje od politicara sa,,zvanjem,,ali izgleda sa manjkom znanja.Podrska i pozdravi Eru.

 8. 0
  0

  Ovi vojvoda Veśa bi da se bijemo sa NATOM , kao da smo Kina a ne jedan veći jugoslovenski grad ?
  Dosta nam je pogibija Veśa , kada imamo izbora kada je NATO svuđe oko nas , barem ćemo śeđeti za stolom đe se kroji sudbina malih a ne kao 99 kad su tukli a mi ih nijesmo ni viđeli , no nas srbi uvališe u rat za koji nikakav interes nijesmo imali .
  Zato u NATO što prije to bolje , kada su ludi svi evropljani .

  • 0
   0

   Naravno da bi vojvoda u rat.Ne kao ti i ovi tvoji u izdaju.Jednom ratovali,opet cemo.Vi jednom izdali i opet ce te.Nada nema pravo ni u koga do u Boga i u svoje ruke.

 9. 0
  0

  Ko usi ima neka cuje …
  Naprijed u provaliju, nazad u ambis!
  Spasa nam nema, propasti necemo!
  U tijesno, nama je najkomotnije!
  Kada smo neprijatelju najblize, a podalje u ovu nasu najljepsu Planinu!
  U koju se lako ulazi, tesko izlazi.
  Ko pameti ima, neka prisjeti …
  Kako smo jednom bili SRPSKA SPARTA!
  Opet cemo mi, nije nama tesko kad je najteze!
  Kada vec ne mozemo da biramo, onda mi izaberemo sebe! Sto je najlakse, kada je najteze.
  A onda …
  E, onda …
  Onda bude, sto biti ne moze!
  A da moze, moze …
  Moze!
  Vec stoput dokazali! Kad smo bili SRPSKA SPARTA!
  Opet cemo, kako je nama to najlakse, kada nam je najteze!

 10. 0
  0

  Hteo si da kazes … veci srpski grad!
  Kako ti je, valjda, tesko da provrnes preko jezika, srpski …
  Da jezik ne progutas.
  U grlo ti zapada srpsko.
  … Razumijem te ja : kako i svako bijesno pseto rezi na vodu.
  Ona mu kriva, zar!?

 11. 0
  0

  Bez ikakve dileme ovo je najbolji tekst koji je Erke objavio.A svaki smo propratili.Ovo su vazne teme i nacin na koji treba i ubuduce da pises.

 12. 0
  0

  Ne u Nato i kraj.Velike demonstracije napraviti ako je potrebno.Nek napuni zatvore Djukanovic,samo ne u Nato pakt.I zene na proteste.Svi

 13. 0
  0

  ,,На власти нијесу политичари већ слуге влада које су уништавале нашу земљу и убијале нашу дјецу.Слуге Нато алијансе,,.Ово је суштина коју Ераковић из колумне у колумну погађе перфектно.Борац као мало ко са скромнијим могућностима од појединих али са више да не кажем шта.Неоспорно талентован и надасве храбар политичар.

 14. 0
  0

  Nastupi Erakovica u poslednje vrijeme i tekstovi,zajedno sa saopstenjima Biljarde navode samo na jedno.Odvojice se od Nove i DF-a i praviti svoju partiju.Popularnost ima vecu jedno deset puta od ovih koji su kao ucestvovali na zadnjim izborima.Po meni nije dovoljno ni zastupljen u Novoj,te predvidjam novu stranku vrlo brzo.Muka je to kod nas srba ali i stalna pojava.Inace,da ne bude sad salva napada na mene,Erakovica volim i postujem.

 15. 0
  0

  Tako je Erke,sve pokradu,patriote proglase izdajnicima a izdajnici se dice izdajom i oni su spasioci drustva.Vidje li im narod bukvar i sta nam od jezika uradise?Ma ovo je vise sve granice preslo.Nista se ljudsko odje vise ne cijeni i sve je djavo ponio.Trpljet se ne moze vise i trebalo bi mijenjat stvari po cijenu da cemo svaki mrtav ostat.Pa bolje je mrtav no ziv zakopan.Ne moze normalan covjek vise da zivi.Ne moze .

 16. 0
  0

  Erakovic je bolesnik i najveci antinatovac i mrzitelj crne gore i crnogoraca.Ne bih se zacudio da napadne u subotu ove nesretne pedere sa bataljoncima.Da ne bude da nijesam rekao.Uhapsite to preventivno.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here