Насловна Насловна Мандић за руску телевизију: Ђукановићев сценарио – тзв. „државни удар“ (ВИДЕО)

Мандић за руску телевизију: Ђукановићев сценарио – тзв. „државни удар“ (ВИДЕО)

4
ПОДИЈЕЛИ

Током посјете Русији, предсједник Нове српске демократије, Андрија Мандић био је гост емисије ТВ Русија 24. Уредник и водитељ ове емисије дао је увод о вишедеценијској владавини Ђукановића чије се функције само смјењују, али и даље остаје на власти.

Мандић је казао да опозиција бојкотује Парламент и да не признаје резултате избора. „ДФ је уједињена опозиција која не учествује у раду Парламента, што значи да је пола Црне Горе ван политичког живота“.

На питање водитеља о покушају тзв. „државног пуча“ и изјавама Ђукановића и Вучића поводом тога, Мандић је одговорио да Ђукановић произилази из криминалног миљеа и да се њему не може вјеровати.

„Требало је да се пуца на ДФ, на људе испред парламента, па на оне који се налазе унутра, и да се ухапси Ђукановић, који никад и није у тој згради. Људи нису будале“, додао је Мандић.

Мандић је додао и да круже приче да је у све умијешан ДФ, пар Руса и неколико српских грађана.

„Сазнаће се ко су учесници ове бламаже  и срамоте на сам дан одржавања избора. Тога дана се ширила паника и страх, вршио се и притисак на опозиционе гласаче. Вјерујем да ћу у понедељак у Београду од Вучића добити одговоре на нека питања“.

На питање водитеља о умијешаности два Руса, Мандић је одговорио да њих нико није ни видио, али да имају итекако везе са обезбјеђењем Мила Ђукановића. „Ово је врло проблематична и мистериозна ситуација која треба да буде откривена“

Водитеља је занимало из ког угла Мандић види сценарио и мотив тзв.“државног удара“, на шта је Мандић одговорио да би то Ђукановићу одговарало, јер би тад могао да зове НАТО „у помоћ“.

„У Црној Гори је на снази диктатура. Ми ћемо убудуће, заједно са грађанима, радити на промјени ове власти. Што се тиче односа са Русијом, она је одувијек била наш савезник. У Црној Гори се намеће промјена идентитета грађана од стране владајућег режима“, казао је Мандић на крају.

 

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Bravo Mandiću. Dok svijet strategijski bira riječi sa Rusijom mi joj lupamo šamare i osuđujemo za fikcije koje je vlast izmislila. To je suludo, nepolitički i netaktično, što samo dokazuje da je naša vlast sastavljena od huligana a ne promišljenih političara

 2. 0
  0

  Pohvala za onih 36 sekundi koje sam vidio na RTSu , niste se cerekali i onako ulizicki smijali sa Miloovim premijerom Srbije.

 3. 0
  0

  Ko je bez sebe, taj je bez idje ikoga!
  Takvome pomoci nema.
  Ni Ruske, ni Bozije.
  U se i u svoje kljuse.
  A od Rusa, svakako, ne cemo zijana imati.
  Malo li je. Jos da ponesto i pripomognu, puna kapa.
  Uostalom, valjda se ponajvise pouzdajemo u sebe!
  A sto se tzv. drzavnog udara tice … sta to bese!?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here