Насловна Политика Мандић: Неизбјежни поновни избори, Катнић члан Милове банде

Мандић: Неизбјежни поновни избори, Катнић члан Милове банде

1
ПОДИЈЕЛИ

Црна Гора је у тешкој кризи и поновни парламентарни избори су неизбјежни, оцијенио је лидер Нове српске демократије и члан Предсједништва Демократског фронта Андрија Мандић.

Жао ми је што многи који су погрешно заокруживали ДПС, данас плачу, јер се мајкама смањују накнаде. Нервирају се што поскупљује струја, жале што нема легализације дивље градње, бесплатних лијекова, што нема радних мјеста и минималне плате од 350 евра. Виде да су погријешили и ми само треба да наставимо овим путем, јер се Црна Гора налази у потпуној кризи. И зато, за неколико мјесеци се не може избјећи да се понове покрадени избори, одржани у времену лажног државног удара. Пред нама су велики изазови и ствар морамо довести до краја“. поручио је Мандић са традиционалног божићног коктела бјелопољског одбора НОВЕ.

Оцијенио је да се специјални државни тужилац Миливоје Катнић потпуно погубио и као члан криминалне банде Мила Ђукановића изгледа је одлучио да иде до краја и да је спреман на сваку нискост у сукобу са ДФ-ом.

Катнић већ не може да сакрије мржњу према нама, коју испољава на сваком мјесту. Долазе неки Паја и Синђа, појављује се извјесни Јовановић, и сви потписују оно што им даје Катнић, док уз кафицу прелиставају текстове које је очигледно саставио Беба Поповић“, истакао је Мандић.

Додао је да Катнић ради на неслози и дијељењу народа и призива сукобе у Црној Гори.

Сваких десет дана приводи по једну протуву лажног свједока. Дође таква протува, одсједи два-три дана у Спужу. Попије чај или кафу са Катнићем. Он му да унапријед спремљен текст и та протува првим авионом иде назад за Београд. Неко је заштићени свједок, неко осуђен, а да дана није лежао у затвору, а неко плати казну од 100 еура. Тако Катнић и власт након срамотне лажне акције државног удара, од које је једину штету имала опозиција, а корист ДПС, истрајава на тим бљувотинама и покушава некога из опозиције да пронађе и приведе њиховој правди. А та њихова правда нема никакве везе са Уставом, законима у Црној Гори и са божјом правдом. Иако вјерују да ће таквим папирима да промијене будућност Црне Горе и да оно што је лажно, као што је био лажан државни удар, представе за право, могу рачунати да им то што се тиче ДФ-а и грађана у Црној Гори неће проћи. Ако мисле да ће тако некога уплашити у Црној Гори, односно ДФ и заплашити његове политичаре и посланике, грдно се варају“, подвукао је Мандић.

Он је додао да Катнић и људи из режима Црну Гору уводе у хаос, припремају је за катастрофу. Наглашава да то није први пут и „да постоје неке тврде главе које мисле да могу све да ријеше буздованом. Мандић је казао да, у овим данима Божића, у власти морају да знају да се не играју ватром, и да ово није вријеме за брзе одлуке и злоупотребљавање људи.

Не прихватамо и не пристајемо на то, и позивамо све оне који су кренули погрешним путем да се врате на прави. А прави пут је поштовање Устава и закона, и да смо сви једнаки и одговорни“, казао је Мандић.

Напоменуо је да у ДФ-у не прихватају никаква подметања, нити ће дозволити да то буде реализовано.

„Шаљемо поруку одавде да стојимо стамено и снажно, и да имамо план за сјутра, и за цијелу Црну Гору“, закључио је Мандић.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here