Насловна Политика Мандић: Избори брутално покрадени

Мандић: Избори брутално покрадени

5
ПОДИЈЕЛИ

andrija_mandic03_560_300

Демократска партија социјалиста брутално је злоупотребом државних ресурса покрала јуче одржане изборе на Цетињу, у Мојковцу и Петњици, рекао је члан Предсједништва Демократског фронта Андрија Мандић.

Како преноси „Дан“, Мандић је казао да ће опозиција преиспитати однос према тим изборним процесима али и будућим, јер, како каже, „десило се нешто слично као и на предсједничким изборима са једном важном разликом – ДПС је желио снагу апсолутне власти којом располаже да првенствено покаже својим коалиционим партнерима СДП-у и БС-у, који су видјели исто што и ми“.

Мандић је истакао да су последњи избори на Цетињу, у Мојковцу и Петњици најбољи примјер реализације афере „Снимак“.

„Зато и не желим, као што то раде политичари у демократским земљама, да честитам политичком противнику на успјеху, јер оваква врста побједе није изборена на фер и демократски начин“, рекао је Мандић.

СНП и ДФ: Коалиција није била добро рјешење

Посланик СНП-а Александар Дамјановић саопштио је ТВЦГ да су у тој партији незадовољни изборним резултатом у Мојковцу.

„Коалиција СНП-ДФ-ДСС није била добро рјешење јер је освојила мање гласова од Миодрага Лекића на предсједничким изборима“, рекао је Дамјановић.

Функционер ДФ-а Милутин Ђукановић рекао је да се испоставило да коалиција са СНП-ом у Мојковцу није била добар избор.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Је ли овај наслов, све са сликом од прошлих, претпрошлих, оних тамо, оне године… избора? Доста је зајебанције са народом, ви сте гори од режима.

 2. 0
  0

  Кумим те Богом војводо иди у политичку пензију. Сде до чега си се дохватио се осушило. Ваљда ће се наћи још неки Србин да покуша да те замјени….Кад је покрадено све што сједиш у Парламенту? Позови Србе на грађанску непослушност. Дај примјер нечим само не кукумакањем. Ма гони се у пичку лијепу материну!

  • 0
   0

   Alo BRE.. smiri de se ti malo nezavisni..!

   To upute stigle od ANBa da se krene i s pickarenjem, jel de..?!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here