Насловна Насловна Мандић: Сви докази за „Телеком“ су стигли, али Катнић нема храбрости да...

Мандић: Сви докази за „Телеком“ су стигли, али Катнић нема храбрости да ухапси Ђукановића

5
ПОДИЈЕЛИ

Специјални државни тужилац Миливоје Катнић нема храбрости да ухапси Ђукановића иако су из САД стигли докази са случај „Телеком“, казао је лидер НСД-а Андрија Мандић у интервјуу за телевизију Српска.

„Све има спаковано, само треба да се приступи хапшењу Мила Ђукановића и остале криминалне групе која је узела 7,35 милиона долара на рачун корупције,“ казао је Мандић питајући се шта би било када би специјални државни тужилац стриктно примјењивао закон.

Мандић: Хапшење Аца Ђукановића би била најснажнија порука у обрачуну са организованим криминалом

На питање новинара да ли су дошли докази из Америке, Мандић је одговорио да је све спаковано:

„Да он има храбрости – као што је нема, он би одмах наредио хапшење Мила Ђуканвића за случај ‘Телеком’ – јер је био предсједник Савјета за приватизацију Црне Горе, човјек који је водио ту приватизацију формално,“ казао је лидер НСД-а и истакао: „Случај ‘Лименка’ је такође спакован и његовог брата Александра Ђукановићa да је ухапсио – то би била најснажнија порука у обрачуну са организованим криминалом – али он то не ради.“

Milo-i-Aco-Djukanovic

„Државним ударом“ управљао Катнић – њега треба ухапсити

Мандић је нагласио да сматра да је са Катнићем, прије него је постао специјални државни тужулац обављен разговор у четири ока, „колико може и шта може“, те да му је дозвољено да ухапси Светозара Маровића али да ова случајеве „Телеком“ и „Лименка“ не смије ни да такне.

„Сада су га користили за овај ‘државни удар’, сваког дана добијамо нове информације,“ казао је лидер НСД-а. Он је упитао ко је чекао Мирка Велимировића који је касније учествовао у хапшењу невиних људи по Црној Гори.

cg-katnic-_620x0

„Када је та битанга из Зубиног потока долазила ту, овај што је навукао читаву осталу организацују, Бранку Равногорку и сасвим случајне људе који су похапшени по Црног Гори– ко га је чекао, испред којег хотела овдје на Златици, шта је радио тај специјални тим, како је навлачио друге људе, како је плео мрежу?,“ упитао је Мандић и нагласио:

„Читавим државним ударом је управљао специјални државни тужилац, он је креирао игру. Њега треба сада ухапсити зато што је он организатор државног удара!“

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Crna Gora je i prostorno i po broju stanovnika mala sredina. Sve se o svakome zna. Cuti se ili poluglasno prica. Zasto je tako? Zasto ti „hrabri“ i „pravdoljubivi“ crnogorci cute kao zaliveni. Mnogo je razloga, a osnovni je strah.
  Mafija na vlasti u Crnoj zivi na racun straha njenih gradjana.
  Ovakvi kao Katnic ima „hrabrosti“da udari na nejake. Osim njegove hrabrosti treba postaviti pitanje kako i dali on izvrsava obaveze i poslove iz domena nadleznosti specijalnog drzavnog tuzioca.
  Niko u Crnoj nemoze biti postavljen ni na kakvu vazniju funkciju dok predhodno ne bude obradjen sa svakog aspekta.
  Nazalost najveci broj ne sluzi drzavi i gradjanima nego mafiji na vlasti. Moral im je do te mjere poremecen da se cak time i ponose.
  Ostalo je to iz proslih vjekova da se sluzi Gospodaru. Oni koji nijesu htjeli poznato je kako su prolazili.
  To su bili odvazni pojedinci kojih sada nema. Sve je prosjecnost i ispod prosjeka. Tako treba.

 2. 0
  0

  Сви докази за „Телеком“ су стигли, али Катнић нема храбрости да ухапси Ђукановића
  zmaci nije Medo dzbe bio tamo,dobro je to ,ima li ko da to procita ,ili prevde,mozda je u tome problemß?
  ALO ko je tamo TELEKOM-TELENOR-tutu tutu………….tttttttttttttttttttttttttttttuuuuuuuuuuuuuuuu .

 3. 0
  0

  Iskreno, da li je bilo razumno ocekivati od jednog golorukog i gologlavog Milivoja da istjera pravdu?! Koji ste vi (ili mi) zabludnici! Nije dovoljno samo nesto zeljeti, pa ocekivati da ce to neko drugi odraditi!

 4. 0
  0

  Da li ovo ona televizija sto ste htjeli da je ugasite?Ona, sto je bila rezimska Milova televizija, nastala iz Milovog Savjeta?Sjecate li se frontovci?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here