Насловна Насловна Мандић: Амбасаде НАТО држава управљају Црном Гором

Мандић: Амбасаде НАТО држава управљају Црном Гором

3
ПОДИЈЕЛИ

Предсједник Нове српске демократије и један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић казао је да амбасаде водећих НАТО држава управљају Црном Гором.

Он је, гостујући у емисији „У центар“ на ТВЦГ,  рекао да ДФ више нема партнере у опозицији.

Мандић је поновио да су протести најбоља опција у борби за смјену власти и најавио да ће ДФ наставити да дјелује и ванинституционално.

“Имамо снажну подршку у свим градовима Црне Горе”, казао је Мандић.

ДФ, према ријечима Мандића, није могао да предвиди да ће појединци из опозиције између ДФ-а и ДПС-а изабрати другу опцију. “Направили су историјску грешку”, сматра Мандић, преноси портал РТЦГ.

“Ми више немамо партнере у опозицији, то су сада партнери ДПС-а“, додао је Мандић.

Он сматра да је идеја да се „у опозицији формира група људи која ће подржати режим“ био „план Б“ америчке Амбасаде.

Неколике међународне адресе подвеле су дио опозиције Влади Мила Ђукановића. Онај ко уђе у Владу Мила Ђукановића не може бити Ђукановићев противник„, поручио је Мандић.

Амбасаде водећих НАТО држава управљају Црном Гором”, казао је он.

andrija mandićМандић сматра да је потписивањем Споразума о фер изборима опозиција потписала да изборе признаје.

“Зашто бих вјеровао да ће у октобру да се опредијеле за промјене”, упитао је Мандић.

Он је оцијенио да истраживања, која се у објављују у медијима, о подршци грађана учлањењу Црне Горе у НАТО нијесу релевантна.

“Њима се спинује јавно мњење”, казао је Мандић.

Он је поновио да одлуку о приступању Алијанси могу да донесу само грађани на референдуму.

Коментаришући промјене у Скупштини, Мандић је казао да му је драго што Ранко Кривокапић више није предсједник парламента.

СДП је наш највећи идеолошки политички противник и срећан сам што лидер СДП-а више није предсједник парламента. Наравно да сам несрећан што је човјек који је данас предсједник парламента дошао на Кривокапићево мјесто„, казао је Мандић.

Према његовом мишљењу “два стуба” власти Мила Ђукановића били су Ранко Кривокапић и Светозар Маровић. Сада је, додао је Мандић, лидер ДПС-а и премијер остао без потпоре на плану спољне политике – Кривокапића и на плану унутрашњег дјеловања – Маровића.

На питање зашто ДФ није гласао за смјену Кривокапића, Мандић је казао да је „већ било довољно оних који ће га оборити“, те да му је драго што је „оборен и без ДФ-а“.

3 КОМЕНТАРИ

    • 0
      0

      Да … тако јесте … мада нијесам сигурна, чула сам да није у правом моменту било Булајића и Алексића, данас не би било ни НСДа.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here