Насловна Мозаик Манастир Острог даровао божићне пакетиће штићеницима „Команског моста“

Манастир Острог даровао божићне пакетиће штићеницима „Команског моста“

0
ПОДИЈЕЛИ

У ЈУ Заводу „Комански мост“, поводом Божића, јуче је уприличено дружење које ће свакако остати као дивна успомена свих присутних.

Наиме, манастир Острог је обезбиједио божићне пакетиће за све кориснике услуга ове институције. Подјели поклона су присуствовали протојереј Бранко Вујачић, предсједник Добротворног фонда митрополије црногорско-приморске „Човјекољубље“, јереј Миомир Вулевић, управник Народне кухиње при храму Христовог Васкрсења, ђакон Роман, сабрат манастира Острог, као и сарадници Владимир Милуновић и Стефан Јокић.

Радост која је зрачила са лица оних који су примали поклоне гријала је срца дародаваца и уливала снагу за даљу сарадњу. На овом дружењу родиле су се и нове идеје које ће појачати сарадњу Цркве и ове установе, на обострано задовољство. Заправо, сви корисници и запослени позвани су на једнодневно дружење у манастиру Острог. Празник Рођења Христовог никог не оставља без утјехе и радости, зато је ова посјета врло значајна јер је за свој циљ једино имала да орадости оне којима и наше мало значи много.

(www.mitropolija.com)

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here