Насловна Мозаик Маљковићева дочекана као херој у Лиону

Маљковићева дочекана као херој у Лиону

0
ПОДИЈЕЛИ

Селектор женске кошаркашке репрезентације Србије и тренер Лиона Марина Маљковић дочекана је као херој у Француској после великог тријумфа на Европском шампионату у Мађарској и Румунији.

KZS Marina Maljkovic 1

Маљковићевој је приређен величанствен дочек, иако је Србија у финалу победила управо Француску са 76:68.

Марину је први дочекао председник Лиона Никола Форел, који је ангажовао познатог лионског фотографа Паскала Мурадиана, а по повратку у Француску дала је неколико интервјуа за „Ле Прогрес“, радио „СЦООП“ и телевизију „Франце 3“.

„У облацима сам, нема речи које би то описале. Сви ти моменти су незаборавни, од тренутка када прелазимо границу и улазимо у аутобус. Због нас је стао саобраћај. Цела земља нас је гледала и сада нас сви знају и препознају. На балкону Скупштине је било фантастично. Ја нисам ништа фотографисала већ сам све то гледала својим очима и упијала колико могу“, рекла је Маљковићева.

Она је била гошћа на стадиону „Жерлан“ на опроштају легендарних француских рагбиста Себастијана Шабала и Лионела Најеа. Маљковићева ће се ускоро, заједно са Милицом Дабовић и Милошем Пађеном, посветити почетку припрема за нову сезону са Лионом.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here