Насловна Мозаик Мале шансе да Типсаревић заигра

Мале шансе да Типсаревић заигра

0
ПОДИЈЕЛИ

Janko Tipsarevic,,Повреда је специфична, из тренутка у тренутак се мења стање ствари. Његови мотив и воља су огромни, али не смемо да ризикујемо његово здравље“, каже селектор Богдан Обрадовић.

Дан после још једног историјског тријумфа Новака Ђоковића у Лондону. Није чекао други тенисер света пуно, већ је одмах кренуо пут родног Београда у којем су га чекали другови из репрезентације.

У Комбанк арени пуном паром тренирају Ненад Зимоњић, Илија Бозољац, Филип Крајиновић и Душан Лајовић. Са њима је и Борис Пашански, али он јуче није тренирао. У тиму Богдана Обрадовића је и Јанко Типсаревић, коме је повређена пета и који иде на терапије. Воља великог аса да заигра за Србију предстојећег викенда је велика, али:

  • Иде на терапије и медицински тим на челу са доктором Зденком Милинковићем труди се да оспособи Јанка да буде спреман – рекао је за „Журнал“ селектор Обрадовић пред тренинг. – Повреда је специфична, из тренутка у тренутак се мења стање ствари. Његови мотив и воља су огромни, али не смемо да ризикујемо његово здравље.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here