Насловна Друштво Мајкрсофт напада Гугл

Мајкрсофт напада Гугл

0
ПОДИЈЕЛИ

Future-is-mobile

Мајкрсофт наставља своју SCROOGLED! кампању са новом рекламом, а у њој се појављују ликови из Gold & Silver Pawn Shop-a … Ово је до сада најоштрији напад на Гоогл.

Мајкрсофт већ годину дана покреће кампању против Гугла и њиховог таблет/нотбук решења Chromebook. Колико је ова кампања успешна тешко је рећи. Овај производ се нашо код великих произвођача још одавно (Самсунг, ХП, Ацер). А у плану су и други да им се придруже ( Асус). Док Гугл добија нове производе Мајкрсофт губи своје старо тржиште. ХТЦ је решио да престане са производњом нових телефона на Wиндоwс 8 платформи.

Како се види у питању је сад већ не мали него велики рат гиганта. Мајкрсофт лагано губи трку у новом тренду преласка са стоних рачунара на портабл решења. У 2013 продаја стоних рачунара и таблет рачунара се изједнаћила.

Како стоје ствари и други су решили да помрсе конце Мајкрсофту. Линукс увелико шири свју публику и осваја стоне рачунаре. Већ одавно међу програмерима је заузео примат заједно са мек раћунарима. Трку са серверима је одавно изгубио.

Трка је одавно поћела. Биће занимљиво пратити је до краја.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here