Насловна Политика Лукшић неће страначке функције

Лукшић неће страначке функције

1
ПОДИЈЕЛИ

Потпредсједник Демократске партије социјалиста (ДПС), Игор Лукшић, најавио је да се на предстојећем Конгресу те странке неће кандидовати ни за једну партијску функцију.

igor_luksic_dobra

Редовни Конгрес ДПС-а требало би да буде одржан средином године. Лукшић је агенцији Мина казао да ће то бити прилика да се оцијени оно што је учињено у претходне четири године.

Мислим да можемо бити задовољни динамиком реализације Програма ДПС-а, с обзиром на то да је Црна Гора значајно напредовала у преговорима са Европском унијом (ЕУ), и да је на корак до НАТО-а“, рекао је он.

Лукшић је оцијенио и да ДПС добро управља посљедицама економске кризе.

„Сигуран сам да грађани очекују још динамичнији економски раст и бржу реализацију инвестиција, али мислим да смо доста успјешно реализовали оно што је било у програму ДПС-а“, казао је он.

На питање да ли се могу очекивати неке промјене у врху странке, Лукшић је рекао да је Конгрес редовни, и да подразумијева изборе који ће бити спроведени и на локалном, и на највишем нивоу.

Упитан да ли ће се кандидовати за мјесто потпредсједника странке или за неку другу функцију, он је рекао да је размишљао на ту тему и да неће то учинити.

„Размишљао сам о томе и, имајући у виду да сам од 2001. године у Предсједништву партије, затим у разним улогама, у посљедњем мандату и као потпредсједник, немам у плану кандидовање за било коју партијску функцију“, казао је Лукшић.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Побро, би ли се шта промијенило да си прихватио те кандидатуре? Вјероватно би све процвјетало као и досад.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here