Насловна Друштво Луизијана: Жртве пуцњаве у биоскопу

Луизијана: Жртве пуцњаве у биоскопу

0
ПОДИЈЕЛИ

Наоружани нападач убио је у биоскопу у Лафајету у Луизијани двоје и ранио седморо људи, пре него што се и сам убио, саопштила је полиција. Најпре отворио ватру на оператере који су кренули да приказују филм.

LUZIJANA PUCNJAVA

Полиција је на конференцији за штампу саопштила да су идентификована кола осумљиченог за пуцњаву у биоскопу и слонила присутне са тог подручја пошто су у том аутомобилу видели предмет за који се сумња да је бомба, преносе агенције.

Пуковник државне полиције Луизијане Мајк Едмондсон каже да би присутни евакуисани јер би вероватно могли да чују звук прскања стакла и експлозију пртљажника.

Полиција је навела да је идентификовала нападача као 58-годишњег белца, али није објавила његово име.

Сведоци су навели да је он случајно отворио ватру на оператере који су кренули да приказују филм у биоскобу „Гранд 16“ у Лафајету. Наводно је у биоскопу било око 100 људи, када је нападач отворио ватру из пиштоља.

Гувернер Луизијане Боби Џиндал сусрео се са неким од жртава у локалној болници и похвалио њихову храбрист. Један наставник заштитио је својим телом пријатељицу. Она је рањена у ногу, али је била довољно присебна да притисне пожарни аларм, како би друге упозорила на опасност.

Четири полицајца ушла су у биоскоп како би ухватила нападача. Они су чули три пуцња и када су ушли, закључули су да је извршио самоубиство.

Неки од седам повређених у болници су у тешком стању, док други имају повреде које нису опсане по живот.

Телевизијски снимак ЦНН показује тежак призор у биоскопу, који је окружен десетинама кола хитне помоћи и полиције.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here