Насловна Насловна Лидер Треће Србије Мирослав Паровић о Егзит фестивалу (ВИДЕО)

Лидер Треће Србије Мирослав Паровић о Егзит фестивалу (ВИДЕО)

4
ПОДИЈЕЛИ

Miroslav Perovic

Лидер Треће Србије Мирослав Паровић подржао је одлуку да добитник Фебруарске награде Новог Сада буде Душан И. Ковачевић, директор фестивала ЕГЗИТ.

Душан И. Ковачевић, директор фестивала ЕГЗИТ, добитник је Фебруарске награде Новог Сада за 2014. годину, одлучено је на данашњој, свечаној седници Скупштине Града Новог Сада

Највише градско признање додијељено је Душану Ковачевићу за афирмацију имена и реномеа Града Новог Сада на свјетском нивоу путем музичког фестивала ЕГЗИТ, као и за друштвени активизам којим је допринио промоцији позитивних узора, ширењу, јачању и оплемењивању културолошке свијести и друштвене одговорности грађана, посебно младих.

exit-640x425

Иницијативу да високо градско признање добије директор фестивала ЕГЗИТ поднио је Природно-математички фукалутет Универзитета у Новом Саду, а иницијативу су подржале многобројне институције и установе као што су туристичке организације Србије, Војводине и Новог Сада, туристичке организације Црне Горе и Будве, Општина Будва, Галерија Матице српске, Спомен-збирка Павла Бељанског и друге.

Добитнику Фебруарске награде за 2014. годину, високо градско признање биће уручено за Дан града, 1. фебруара

4 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Bravo Paroviću, svaka čast. malo kulturne dekontaminacije Exita neće biti na odmet. Pored umjetničke strane neophodno bi bilo da Exit ima i edukativni sadržaj kako bi se opravdalo učešće lokalnih, pokrajinskih i državnih sredstava u cijelu tu priču. Ponosan sam što u Srpskoj Sparti postoje ljudi kao g. Parović.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here