Насловна Политика Лекићеве присталице: Нелегитимни скупови у име странке су завјереничка пародија (ВИДЕО)

Лекићеве присталице: Нелегитимни скупови у име странке су завјереничка пародија (ВИДЕО)

2
ПОДИЈЕЛИ

„Јавност је упозната да сви нелегитимни скупови у име наше странке, на којима се чак доносе неке одлуке наводно у име ДЕМОС-а, добијају обилежја завјереничко-политичке пародије“, налази се у саопштењу дијела ДЕМОС-о окупљеног око предсједника Миодрага Лекића, и то поводом, како су казали, „приватног скупа бившег предсједника ИО Гoрана Даниловића“ у Мојковцу.

Вишак амбиција организатора те представе очигледно не може да надокнади мањак политичке озбиљности и статутарне валидности тог лакрдијашког подухвата. Зато правна ништавност такозваних одлука на приватном скупу, као и евентуални наставак самовољног коришћење имена и обиљежја ДЕМОС-а, ће се и даље у јавности третирати као чин дрске неодогворности, а њихови носиоци ће бити санкционисани због незаконитог дијеловања.
Уколико бивши чланови наше странке на својим скуповима и својим одлукама формирају нову странку ми им желимо успијеха у раду.“ налази се у званичном саопштењу из ове партије.

На ванредној изборној Скупштини дијела Демоса која се одржава у Мојковцу, Горан Даниловић је изабран за предсједника партије.

2 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here