Насловна Политика Лекић: Посвећен сам ДФ-у све док је функционалан

Лекић: Посвећен сам ДФ-у све док је функционалан

3
ПОДИЈЕЛИ

Лидер Демократског фронта Миодраг Лекић поручио је да је у овом тренутку концентрисан на иницијативу о формирању прелазне Владе, и негира да су најављени протести уопште на дневном реду.  

miodrag lekic

„Протести нијесу својина ДФ-а. Наша тема је привремена Влада, а о протестима ће бити ријечи када за то дође вријеме, када се направи једна добра гаранција да ће они бити успјешни“, казао је Лекић у емисији Начисто на ТВ Виести.

Одговарајући на питање када ће обзнанити да ли му је пошло за руком да хармонизује дјеловање тог политичког савеза или да крене својим путем, Лекић је казао:

“Фронт ће или бити функционалан или га неће бити са мном, али ово није никоме пријетња”.

Он је нагласио и да је у току снажење Грађанског клуба у оквиру ДФ-а, чији би координатор требао да буде изабран ових дана.

Упитан да ли кроз афирмацију грађанског покрета покушава да изгради аутономан политички субјект у оквиру Фронта, да чијем би челу био, он је одговорио да „не прави никакву одступницу“

„Ја ћу наставити искрено да се борим да се гради ДФ, као озбиљна и кредибилна алтернатива. Имамо доста да радимо како би то још више постали, тако да је то мој правац. Хипотетички гледано – будем ли донио неку одлуку друге врсте, сјутрадан послије изласка из Фронта бићу потпуно сам, али шта ће бити прексјутра, не знам“, казао је Лекић.

ПОДИЈЕЛИ

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  “Фронт ће или бити функционалан или га неће бити са мном, али ово није никоме пријетња”. Он је нагласио и да је у току снажење Грађанског клуба у оквиру ДФ-а, чији би координатор требао да буде изабран ових дана.
  Другим ријечима грађанин Лекић је поставио ултиматум србима из НОВЕ да се одрекну идентитетских питања и уклопе у евро-атлански пројекат друге вамеље. Или неће бити шњим – вођом што их замлаћује причом о неостваривој влади народног јединства док Ђукановић и Кривокапић глуме свађу и припремају још једне изрежираме превремене парламентарне изборе.

 2. 0
  0

  “Фронт ће или бити функционалан или га неће бити са мном, али ово није никоме пријетња”.

  “Хипотетички гледано – будем ли донио неку одлуку друге врсте, сјутрадан послије изласка из Фронта бићу потпуно сам, али шта ће бити прексјутра, не знам“,

  Od intelektualnog heroja otpora NATO agresije, preko pokradenog stvarnog pobjednika predsjednickih izbora do danasnjeg do pokvarenog tastera i trojanskog konja ambsade SAD… 95% njegovih prevarenih i ponizenih glasaca sa nestrpljenjem cekaju dodje to “sjutra“, odnosno jos nestrpljivije to “preksjustra“ kada ce sklanjajuci se pod skute Miska Perovica pokazati da nije cak ni trojanski konj, vec samo jedan obican dukljanski magarac…

  p.s. Nadamo se da nece zaboraviti da u jazbinu druge familije sa sobom povede Gorana Danilovica…

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here