Насловна Политика Лекић пита Мандића, Булатовића и Кнежевића: Стојите ли иза безочних неистина?

Лекић пита Мандића, Булатовића и Кнежевића: Стојите ли иза безочних неистина?

9
ПОДИЈЕЛИ

Бесумучно, дневно нападање цјелокупне опозиције од стране гласноговорника из ДФ-а је политички погрешно и контрапродуктивно, а иде у корист снагама актуелног режима, казао је лидер Демоса Миодраг Лекић.

miodrag-lekic-

Из ДФ-а је јуче саопштено да је Лекић био против организације било каквих протеста.

„Искрено ми је жао да се у име ДФ-а излази у јавност начином који озбиљно деградира до јуче по снази респектабилну коалицију. Остајем при добронамјерном ставу да бесумучно, дневно нападање цјелокупне опозиције од стране гласноговорника из ДФ је политички погрешно и контрапродуктивно, а иде у корист снагама актуелног режима“, казао је Лекић.

Објашњава зашто ДФ не очекује његов одговор на прозивке.

„Примјећујем да су у последњем саопштењу ДФ и његови аутори по изреченим неистинама и блаћењима достигли заиста уличарски ниво који не заслужује мој одговор. Запањен степеном некултуре, дифамација и неистина, а ради јавности, желим да упитам Милана Кнежевића, Андрију Мандића и Предрага Булатовића да се јавно одреде да ли стоје иза безочних неистина и приземног памфлетизма у поменутом уличарском саопштењу“, питао је Лекић.

Њихов јавни став ће, истиче, допринијети јасноћи настале ситуације корисне и за даљу оријентацију њихових присталица, укупну јавност и њега лично.

„Евентуални неодговор ћу такође примити к знању и тумачити га на једини могући начин – као саучесништво у већ оквалификованом подухвату“, закључио је Лекић.

9 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Е мој Ћаки, зар ти стварно очекујеш да такве кукавице као што су Мандић и Медо стану иза онога што пише у њиховим јуначки непотписаним саопштењима? Немају они одговорност за јавну ријеч, њихови домети су оговарања и сплеткарења попут каквих женетина. Чуди ме да њихов духовни воњ ниси осјетио све ове године када су на исти начин нападали друге опозиционе странке. Кријући се, подло, из бусије, нејуначки, несрпски, једном ријечју – типично црногорски!

 2. 0
  0

  Ne ocekuj nista od Knezevica ,Mandica i Medojevica . Bulatovic je nesto drugo on je ipak razlicit od ove trojice poznate u narodu ni vino ni voda ! Pedja ipak ima kolko tolko neko dostojanstvo i svestan je snage Miodraga Lekica i trojice poslanika koji su sa njim u Demos! I cudi me da Pedja podrzava politiku u frontu koji predvode Mandic i Medojevic i svestan je da po najnovijim istrazivanjima Demos je videca opoziciona snaga a da front je ispod 9 posto to znaci da 60 posto iz klupa fronta vise nece biti poslanici ! I kao vjest matematicar napravice salto prelom i priznati da je morao da podmece ljudima za koje zna da su sve izgubili zato sto su bili 25 godina opozicija ovako jakom Dps a sad ih napada Mandic crveni vojvoda , Medojevic šilerova i zemunski klan ostali precutno sve gledaju i rade prljave stvari za sitne pare!

 3. 0
  0

  Gospodine Ćaki,

  da li me utisak vara ili ste Vi, družina koju pominjete u obraćanju, kao i članovi kriminalno-fašističke koalicije na vlasti, zapravo isti …..?

  s poštovanjem

 4. 0
  0

  Tako je Lekiću. Ima dobra poruka u tvom oglašavanju, Nisi spomenuo ime predsjednika jedne partije članice DF koji je akter svega ovoga. Inače bio sam simpatizer ove partije koju definitivno napustam On misli da je najpametniji. Zbogom PzP.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here