Насловна Насловна Лекић: Марковић да објасни какав компромис нуди

Лекић: Марковић да објасни какав компромис нуди

6
ПОДИЈЕЛИ

Приоритет опозиције у овом тренутку треба да буде формирање власти у Котору, казао је лидер Демоса, Миодраг Лекић, поручујући да премијер Душко Марковић мора да објасни јавности шта намјерава да уради како би опозиционе посланике вратио у парламент.

Примаран задатак опозиције у овом тренутку је конституисање власти у Котору. Ово одуговлачење је већ нанијело озбиљне штете опозицији. Изјава Марковића да избора неће бити до 2020. је само додатно учврстила опозицију да истраје у бојкоту као манифестацији нерегуларности политичко-институционалног система у земљи“, казао је Лекић „Вијестима“.

Према његовим ријечима, било је примјетно да Марковић недавно у Бриселу није поновио своју „неодговорну изјаву о изборима 2020, већ је убјеђивао саговорнике да ће учинити све да неким компромисом опозицију врати у парламент“.

Сада треба да и домаћој јавности објасни шта заправо намјерава да учини“, поручио је Лекић.

Он је саопштио и да су промјене у странци дио демократије и да треба да се остварују са циљем јачања странке.

У странци добро знају да нијесам препрека промјенама. Напротив. Озбиљност налаже и да се у промјене не може ићи без јасно испољене воље у странци, још мање са ефектима одлива чланства и слабљења странке“, рекао је Лекић.

6 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Лекићу, изјасни се око коалиције у Никшићу. Ако одеш сам на изборе просућеш гласове и спасити ДПС. Мање сујете, више разума

  • 0
   0

   Није ово „радијатор“ случајно предложио. Опет се понавља стара прича. Није у питању сенилност Лекића, ваћ налог Обамине амбасадорице, коју он беспоговорно слуша!

 2. 0
  0

  Izandjala prdoklačina htjela bi da u penziju ode kao ministar inostranih poslova… samo teški penali mogli su ovo da proizvedu u lidera opozicije 🙁

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here