Насловна Политика Лекић: Грађани Цетиња да покрену домино ефекат који ће довести до пада...

Лекић: Грађани Цетиња да покрену домино ефекат који ће довести до пада ДПС-а

1
ПОДИЈЕЛИ

Miodrag-Lekic-

Лидер Демократског фронта Миодраг Лекић поручио је са завршне конвенције „Грађанског фронта-Миодраг Лекић“ на Цетињу да престоница и њени грађани имају кључ да покрену домино ефекат који ће довести до пада вишедеценијске власти, прво на Цетињу, а затим и у цијелој Црној Гори.

Лекић је даље казао да су у цивилизованим земљама избори свечани догађај, а да се у Црној Гори појављују као драма неких људи да не изгубе власт.

„То је велика драма људи који се плаше и саме помисли да након четврт вијека могу да изгубе власт. Ово што раде последњих дана је мизерија. Цетињани знају шта значи мизерија људи који нуде паре да би остали на власти“ казао је Лекић.

Носилац листе Божидар Ивановић казао је да се у Црној Гори власт воли као у мало којој држави, упозоравајући да неки политичари одлазак с власти доживљавају као трагедију.

„Винстон Черчил је рекао да је у љубави, лову и предизборној кампањи све дозвољено. Очигледно да није познавао наше структуре власти иначе би дао опширнију дијагнозу“, казао је Ивановић.

Кандидат за одборника Нинослав Клауђеровић поручио је да Цетињани имају јединствену приликлу да започну процес рушења власти у Црној Гори.

„Могу само да кажем да им је фрка. Губе. Препали су се од Миодраговог имена, презимена професора Ивановића и радничког мантила Бобана Батрићевића. Зато бих замолио професора Ивановића да издржи још мало, јер крај ДПС почиње овдје. Ако изгубе Цетиње, изгубиће и Црну Гору“, казао је Калуђеровић.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    DAJ BOŽE , ali ne vjerujem da će, cetinjani ,, umorni najeli se čokolade i spavaju, ni onoga ,, junaka koji nikad za vojsku nije bio,, nema da se oglasi, možda ga boli glava od BIZNISA

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here