Насловна Политика Лекић: Дритан Абазовић симболизује наду за уједињење око демократских вриједности

Лекић: Дритан Абазовић симболизује наду за уједињење око демократских вриједности

3
ПОДИЈЕЛИ

lekic-in4s-1024x685

Миодраг Лекић, Предсједник Демократског фронта оштро је критиковао премијера Црне Горе Мила Ђукановића због његових непримјерених ријечи упућених посланику Позитивне Дритану Абазовићу, на премијерском сату.

,,Ђукановић је уличарским језиком у Парламенту вријеђао Дритана Абазовића, младог посланика, који својом демократском културом, образовањем и модерношћу симболизује наду да је Црна Гора уједињена око демократских вриједности још увијек могућа”, изјавио је Лекић.

Политички аналитичари у Подгорици оцијенили су да ће ова епизода поправити рејтинг Позитивне и посланика Абазовића.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    BRAVO !BRAVO ! ABAZOVIĆ JE OSVIJETLIO OBRAZ SVAKOG POŠTENOG GRAĐANINA CG KOJI DRŽI DO SVOGA OBRAZA I MORALA . PREDSJEDAVAJUĆI PARLAMENTA NEKA SE STIDI JER DERIJERA NIJE NI OPOMENUO ZA NEPRISTOJNO PONAŠANJE A ABAZOVIĆA JE STALNO PREKIDAO DA MU NE DOZVOLI DA KAŽE ŠTO MISLI . PREDSJEDAVAJUĆI !ABAZOVIĆ JE NARODNI POSLANIK A PREDSJEDNIKA VLADE STE VI IZABRALI . PREDSJEDAVAJUĆI TI POKUŠAVAŠ DA DRESIRAŠ NARODNE POSLANIKE A TO TI NIJE POSAO NITI SI OD NARODA ZA TAJ POSAO OVLAŠĆEN . SRAMOTA DA GORA NE MOŽE BITI . ABAZOVIĆU TI SI PRAVI GOSPODIN .

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here