Насловна Издвојено Лажно оптужујући Русију, Вучић гура народ у српско-српски сукоб

Лажно оптужујући Русију, Вучић гура народ у српско-српски сукоб

9
ПОДИЈЕЛИ

Вучић неће бежати ни од лако могућег српско-српског сукоба, само да би остао на власти, запамћен као Тито 21-ог века, али на погрешној страни. Неће се ни његови „аналитичари“ и остали Јакшићи, лако одрећи незарађеног хлеба!

У Москви, препуну чашу лажи и манипулација, Вучић је прелио подржавајући свог пријатеља Ђукановића у измишљеној руској завери припремања терористичких напада и атентата.

За боље познаваоце Вучићевог лика и дела, није изненађење што је он „одлучио да сарађује са међународном истрагом на руској завери планирања терористичких напада и атентата“, током које је србијанска истрага дошла до сазнања да је већ дуже време Ђукановић био праћен од завереника.

Жеља обојице „државника“ и њихових заједничких шефова је испуњена: макар су покушали да се Русија „међународно“ оптужи за заверу против лидера две „суверене“ државе.

Због заузетости враћањем суверенитета и државног достојанства, углавном су успевале Вучићеве манипулације (и не само његове, него и свих проевропских вођа од пуча 2000.) да одвуку пажњу Русије од неверног понашања Београда? Међутим, то више не пије воде, Русија је стала на своје ноге, постајући много мудрија и опрезнија, посебно поклањајући пажњу историјски братским и пријатељским народима.

Тако је и откривена Вучићева антируска игра. Безусловно подржан Сорошовим фондом, Вучић је отишао толико далеко, да је престао да игра стару игру „равнотеже – и источна, и западна врата“ – отворено се опредељујући против Русије, форсирајући и измишљене приче „да само НАТО може заштитити Србију“. Сиромашне Србе ван Србије (своје „земљаке“) је одавно политички презрео, и службено их назвавши „Регионални Срби“.

Шта Грешника чини тако самоувереним?

Вучић је постао толико самоуверен у својој игри, да се не осећа нимало непријатно што Србија учествује у паралелним војним вежбама – истовремено, и са НАТО и са Русијом, што би за нормалну земљу био историјски преседан, одлучно заустављен, можда и крвавим демонстрацијама.

Шта се десило у Београду? Ништа! Медији, сви под Вучићевом контролом, углавном су прећуткивали учешће српске војске на вежби са НАТО-ом у Црној Гори, форсирајући само причу о вежби „Словенско братство“, која се одржавала у Србији.

Milo-Djukanovic-Aleksandar-Vucic-2

Најмање три повољне околности за Вучића, омогућавају му да се понаша осионо и тако бахато, понекад, и силеџијски, посебно према својим најближим инфериорним сарадницима, и најгоре, често урлајући и на потпуно недужне новинаре.

Прва околност је јака политичка, финансијска, па и безбедносна подршка Запада. Велико, и од никога контролисано задуживање државе, само је начин како Вучић „легално“ долази до средстава за антируску и про-НАТО пропаганду, контролишући десетине и десетине, само телевизијских канала, а о штампаним и електронским медијима да и не говоримо. Сви главни, или готово сви, медији су под његовом контролом у Србији, плаћајући из Касе и своје приватне аналитичаре, унијаћене заљубљенике романо-германске цивилизације.

Друга околност, углавном производ или непосредна последица прве, јесте чињеница да нема тако јединствене и јаке организоване народне снаге која би зауставила његове лудорије – нема критичне масе која би рекла – Њет.

Трећа околност повољна за „лидера свег Србља“ јесте принципијелно немешање Русије у послове других земаља, па ни земаља пријатељских народа, што не значи и одустајање од веза са српским народом, заштитом њега и његове културе, коришћењем механизма тзв. меке моћи, а и тврде, ако би, недајбоже, дошло дотле.

Четврта, и можда најпогоднија околност за Вучићево хистерично понашање, јесте што он зна да ће Русија учинити све да се уздржи од било каквих непосредних потеза против њега.

То би било оно што Вучић и прижељкује: непосредан потез Русије би му добро подигло рејтинг код западних спонзора, то би му добро дошло за покретање отвореније медијске пропаганде о чвршћој вези са НАТО-ом; кукавици би то дало храброст и непосредан повод за јавну осуду Русије; имао би повод за отворенију хајку против „руске агресије“; посредно би неутралисао и већину Срба, који желе братске везе са Русијом. Обезбедио би себи и сигурну победу на предстојећим председничким изборима.

Пропагандом против русофила

Овакав какав је параноидан, политичар великог формата „Региона“ би такве евентуалне руске потезе хистерично објавио као политички притисак, што би се Москви и српском народу обило о главу, дајући повод и његовим „умереним“ присталицама и колебљивој бирократији да се нескривено окрене против Русије; такви и слични колебљивци би били одлучнији против пријатељства са Русијом, јачајући љубав према Западу (у ствари, ММФ).

На јединим медијима, Вучићевим, његови прозападни јастребови (искомплексирани коментатори и свезнајући бајни аналитичари) су све гласнији и агресивнији, заговарајући безуслован раскид свих веза са Русијом, па и заједничком прошлошћу која је уграђена у саму државност Србије.

vucic-nato-2

Вучић неће бежати ни од лако могућег српско-српског сукоба, само да би остао на власти, запамћен као Тито 21-ог века, али на погрешној страни. Неће се ни његови „аналитичари“ и остали Јакшићи, лако одрећи незарађеног хлеба!

Као „добар студент“ Војислава Шешеља, лукав и с огромним искуством манипулатора сваке врсте, несумњиво је да Вучићу није непозната историјска веза Србије и Русије, што га додатно учвршћује у уверењу да настави с таквом политиком, знајући да не постоји ништа, па ни његова издаја, што би могло изазвати освету Москве према српском народу.
Сагињањем главе пред трећеразредним западним бирократама, Вучић је годинама постајао неспорни мајстор за експлоатацију источних, а понекад и западних „партнера“. Стално хваљен, Вучић је много профитирао, централизујући своју моћ, параноидно указујући на сталну „опасност“ по његов живот, живот његовог вољеног брата, а богами, понекад и целе фамилије Вучић, окружене арсеналом „оружја руских атентатора“.

Јасно је као ведри дан да Вучић непрестано плаши народ кијевским сценаријем или, још горе, ужасним сећањем на крвави 5-то октобарски државни удар 2000. године. У недефинисаним временским размацима, Вучић на својим медијима (а сви су под његовом контролом) понавља застрашујуће изјаве о могућем атентату и деловању непријатеља државе, одвраћајући тако збуњени народ од било каквих протеста.

Надаље, арапски развојни пројекат „Београд на води“, европски пут без одредишта, и скривена и постепена транзиција у НАТО“, само су неки од хиљаду разлога зашто Вучић стално препада народ, све га више исцрпљујући, сиромашећи га из дана у дан. Такође, јасно је и то зашто је Вучићу стало да се реши Москве, знајући да Русија не плаћа љубав политичара, макар они уз сведоке тврдили да су Срби.

(Извор: Српски културни клуб)

9 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Ovaj covjek nema mjere ni u cemu. Potcenjuje zdrav razum i omalovazava gradjane pricajuci im svakodnevno preko medija svoje bajke. On postavlja pitanje i daje odgovore. „Tacka“.
  Dozivio je takvu transformaciju da umislja da je Tito protivu koga je djelovao nazovi nekom ideologijom, koja mu je tada donosila korist. Ima nevjerovatnu moc transformieanja i sa lakocom se prilagodjava jacem pogotovu ako je to za njega korisno. Tesko onom ko mu vjeruje.

 2. 0
  0

  JUDA IŠKARIJOT!TAJ FOLK-ČETNIK KOJI JE TIPIČNI SKOJEVAC INSTALIRAN JE DA ODIGRA NAJSRAMNIJU IZDAJU U ISTORIJI SRPSKOGA NARODA.NJEGA SU IZABRALI ZA OVAJ SRAMNI ČIN ONI KOJI SU PLANIRALI RAZARANJE I UNIŠTENJE SRPSKOG RODA.IZABRAN JE I ZAROBLJEN OD NAJGORE LJUDSKE BJELOSVJETSKE OLOŠI TIPA,BLER,SOROŠ.ČAK TOGA BLERA OD KOGA SE SRAME POŠTENI ENGLEZI POSTAVIJO JE ZA SAVJETNIKA.ZNA ON DOBRO DA JE PROČITAN OD SRPSKOG NARODA I SADA POKUŠAVA DA PODIJELI SRBE ,DA IH PO PROVJERENOM ZLOČINAČKOM RECPTU SUKOBI DA BI NAŠI NEPRIJATELJI OBAVILI ONO ŠTO SU NAUMILI,A TO JE NESTANAK SRBA I SRPSKE DRŽAVE.

 3. 0
  0

  „оно“ је болесно. Тешко. Наследно бугојанско душевно и телесно изопачење. Когнитивна дисонанца скинула је са трона биполарни поремећај удружена са паранојом и сужењем свести и на престо поставила њено величанство – шизофрено цепање! Мора плеоназам и удвојеност у називу болести јер је болесник такав! Нишчи и јадан, чемеран и малоуман; содомист са комплексима виших и нижих безвредности. Манијакални ђилкош и неопевана бараба, црно испод нокта без карактера, части, достојанства и морала. Нека њега, колико сутра убиће се…То ће бити исцељење за Србље, лековито за Србију. Богоостављени скот, хијена наказног осмеха, твор чија је душа под репом – александар болесни издајник вучић, шиптарско шиљеже, изрод људски…Остаћу грешан и после исповести и покајања, горчина и презир, кроз које истину казујем о вучићу, скрнаве и оно мало хришћанске врлине на коју стадох, сав се гресима осух…Праштај, Свевечни и Свемилосни! Злорекох, а Ти Праштај, Оче! Начини ме ћутања достојним, нека буде да сам све ружне речи потрошио…

 4. 0
  0

  Sa takvom skraćenicom („OMG“), nije ni Vama lako, zato je bolje da ne dijelite „dijagnoze“ drugima nego da se okrenete vlastitom izlječenju!

 5. 0
  0

  Nemojte mi g.Vučića dirati , to je brat naš !
  Nego što ovo bi pa njemac Nitan demantova Meda i Peđu , veli čovjek mi se privatno sastali nijesam ja ništa reko , ispade da su ponovo lagali !
  Evo vele uskoro će sablja !

  ?

 6. 0
  0

  da je bolest svacija to se zna,ali da niko u toj Srbiji ne pokusa da ga skloni i posalje na lijecenje to moze imati debelih posledica,jer drzavai je potreban staratelj,isto kao Crnoj Gori

 7. 0
  0

  Ta „dijagnoza“, za koju mi ne znamo pouzdano koja je, poprima razmere epidemije!
  I amo, i tamo.
  … Medju nama Srbima, sadanjim i bivsim, svejedno.
  Bolesni smo mi, jer, da kojim slucajem nijesmo, ne bi bilo ni Mila, ni Vucica!
  Jos ni citave galerije opskurnih likova iz svijeta politickog i kriminalnog podzemlja, sto je zapravo jedno te isto.
  Sve je isto. I amo, i tamo isto.
  Fukara vlada, crno ispod noktiju otimlje.
  Narod cuti i trpi.
  … I glasa!
  One iste glasa, protiv kojih je!?
  E sad, koja je tek to “ dijagnoza „, crni ce ga djavo znati!
  A da ne valja, da se jos grdje primice, to svak zna.
  … Jadi nas nasi znali!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here