Насловна Политика Лавров: „Искандер“ у Калињинграду као одговор на потезе НАТО-а

Лавров: „Искандер“ у Калињинграду као одговор на потезе НАТО-а

3
ПОДИЈЕЛИ

Пребацивање ракетних комплекса „Искандер“ у Калињинградску област проузроковано је деструктивним потезима НАТО-а, изјавио је шеф руске дипломатије Сергеј Лавров.

„У актуелним условима Русија је била приморана да се адаптира деструктивним потезима НАТО-а на континенту, те је предузела одговарајуће мјере како би се осигурала национална безбједност. Желим да оцијеним да су ти кораци предузети на нашој територији, за разлику од САД и других земаља које своју војску шаљу у друге земље које се граниче са Русијом и тиме врше провокацију“, рекао је он.

Како је рекао, НАТО и САД свјесно подижу ниво тензија са Москвом и то под изговором „пријетње са Истока“.

Министар је оцијенио да је Русија спремна за дијалог са Алијансом, али да сарадња мора бити равноправна.

ПОДИЈЕЛИ

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Дукљани,маните се НАТО-а надахнутих (х)историјом романтичних битака ђе бркати Црногорац „једнијем јатаганом посијече 100 турскијех главах“. 😉 Враћајте се у своје јато (православно) док још није касно.
  Проблем је у томе што је ово 21.вијек јер „Искандер“ стиже од Калињинграда до Варшаве за само 2 мин и 22 сек.За то вријеме пољски војници не могу да стигну ни зубе да оперу,а већ је бууум !Што мислите ђе би ови наши мученици били ако загусти до те мјере ?
  Немојте залуд да им будете мете.Од вас не би остао ни камен на камену.Не сањајте влажне снове да ће због вас англо-саксонци водит 3 свјетски рат па ће због Цетиња и Подгорице да жртвују и Лондон и Њујорк и Берлин.Мало сутра.Ђе сте кренули јадни не били,чујете ли клетву св.Петра ?

 2. 0
  0

  Bolje usadi koju maslinu sto su neki „primorci“ pocupali neki dan, nego sto sanjas cara dusana po cijelu noc. U kom vijeku ti zivis?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here