Насловна Политика Ламежевић: Сувишни трошкови за адвокате у случају Аква-парка

Ламежевић: Сувишни трошкови за адвокате у случају Аква-парка

0
ПОДИЈЕЛИ

Општина Улцињ има правну службу у оквиру Секретаријата за заштиту имовине, као и  правнике чија је искључива надлежност да се професионално баве рјешавањем спорова без додатне накнаде, те је стога сувишно излагати се трошковима ангажовања адвокатске канцеларије у случају  Аква-парка, поручује предсједник Општинског одбора Позитивне Црне Горе, Улцињ Фуад Ламежевић.

Ulcinj

Како објашњава, Општина Улцињ је прије него што је потписала уговор са турским инвеститором за изградњу Аква -парка на Великој Плажи у Штоју, требало превасходно да сачека окончање судског спора у вези са власништвом над земљиштем.

„Оваквим неозбиљним и неодговорним начином рада локалне власти на губитку су и бивши власници земљишта, и инвеститори, и грађани и град Улциња“, наводи Ламежевић.

Позитивна позива челнике Општине да у што краћем року организује састанак са мјештанима Штоја, који преко правосудних органа траже повраћај одузете земље и власника турске компаније “Полин”  како би се дошло до најбољег рјешења у циљу превазилажења насталих проблема, због којих штету трпе бивши власници земљишта, инвеститори, грађани и на крају туристи.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here