Насловна Политика Лакушић: Сухих треба да поднесе оставку

Лакушић: Сухих треба да поднесе оставку

0
ПОДИЈЕЛИ

Одборник у Скупштини Главног града и члан Предсједништва ДНП-а Зоран Лакушић позвао је предсједника подгоричког парламента, Ђорђа Сухиха, да поднесе оставку на ту функцију.

fotografija_zoran_lakushitsh

„Господину Сухиху као освједоченом демагогу и манипулатору поручујемо да поднесе оставку на функцију предсједника Скупштине Главног града, не само због спорног легимитета, него зато што је и овог пута као и небројано пута раније прочитан, и добронамјерно савјетујемо да обавезно нађе начин да умакне очигледаном страху од Миомира Мугоше који га опсесивно парати, изгледа чак и из Љубљане“, казао је Лакушић.

Он је додао да Сухиху у претходном периоду преокупација није била борба против корупције и организованог криминала у Подгорици, већ анимозитет према бившем градоначелнику Подгорице, Миомир Мугоши.

„Тако је господин Сухих за наредну сједницу парламента Главног града тачку која се тиче формирања Комисије за испитивање злоупотреба Мугоше третирао као посљедњу, двадесет и девету, а обавезни материјал на ову тему очигледно је нестао „у акцији“ или је по старом курирском обичају прогутан, онако на суво, да случајно не падне у руке политичким „непријатељима“ па стога није достављен одборницима, како то Пословник налаже“, рекао је Лакушић.

Али, како је казао, без обзира на то какви ће бити ДПС закључци, Сухих, наводи Лакушић, неће моћи избјећи одговорност за умјешаност у злоупотребе које је у вријеме његовог пресједавања подгоричким парламентом чинио Мугоша.

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here