Насловна Политика Лакушић: Секулић је пропали режимски писац, министар у покушају, мукли глас режима

Лакушић: Секулић је пропали режимски писац, министар у покушају, мукли глас режима

0
ПОДИЈЕЛИ

,,Предраг Секулић, вјечити режимски циник са задатком из централе да без трунке грађанске савјести пегла непочинства ДПС-а, опет је заборавио да је политика пуно озбиљнија ствар од његове књижевне порнографије, у којој се огледа по својим романчићима, које нико и не чита осим њега само„, изјавио је Зоран Лакушић, функционер Демократске народне партије.

zoran-lakusic

Лакушић је реаговао на изјаву Предрага Секулића, посланика ДПС-а, који је коментарисао скандирање на јучерашњем протесту против доласка Хашима Тачија, и тиме искористио прилику да прозове опозицију.

,,Сад је узалудно покушао да опере љагу са свог шефа, који је у аудијенцију примио свог компањона Тачија, пристиглог у Подгорицу тајно, под мистериозним околностима. А то говори о томе колико је Тачи код поштеног и огорченог народа Црне Горе непожељан и сувишан гост.

Али је литерата Секулић, који сујетно процјењује своје романе на милионске износе, и тим небулозама засмијава писце и читаоце, одлучио сад да штанцује и саопштења за јавност против Демократске народне партије. Притом се нашао прозван да реагује против националистичких скандирања, која су управо организовали агенти ДПС-а и Државне безбједности. Ријеч је само о старом трику режима да прикрије своју бруку преко изнуђеног фаула уз помоћ својих убачених букача. А њихов задатак је био да националистичким паролама покушају бацити сјенку на поштено окупљање огорчених грађана због доласка наредбодавца монструозних злочина над Црногорцима и припадницима других нација на Косову“, изјавио је Лакушић.

,,Али Секулић, пропали режимски писац, министар туризма у покушају, и шеф клуба посланика на чекању, никад није био пробуђени глас народа, нити ће бити. Након што је зглајзао с мјеста министра, јер није ваљао ни ДПС-у, остао је само као мукли глас режима, апаратчик са задатком да притиском на дугме штанцује саопштења, а ни то не умије. Па тиме најбоље показује и какав је писац, и колико му центи ваљају његове морбидне књижице о сексуалним перверзијама“, закључио је функционер ДНП-а.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here