Насловна Политика Куманово: Предао се осумњичени за убиство

Куманово: Предао се осумњичени за убиство

0
ПОДИЈЕЛИ

Председник партије ДУИ у Куманову Бајрам Лимани, осумњичен да је учествовао у оружаном инциденту, у коме је убијен Џемаил Реџепи, предао се полицији.

куманово

Медији на албанском језику су оценили да је оружани инцидент у Куманову био „обрачун између бившег и садашњег руководства Демократске уније за интеграцију у том граду пошто је Реџепи, иначе бивши „командант Шћипоња“ расформиране Ослободилачке националне армије (ОНА), био кандидат за председника кумановског огранка ДУИ.

Осумњичени Бајрам Лимани је у телефонском разговору за телевизију на албанском језику Алсат-М пре него што се предао полицији рекао да „жали због убиства али да је пиштољ употребљен у самоодбрани“, као и да су он и његове колеге били нападнути и да су деловали у самоодбрани.

Позивајући се на информације из полиције македонски медији наводе да је у оружаном инциденту у Куманову јуче око 16 сати учествовало осам лица, као и да је цео догађај снимљен безбедносним камерама.

Џемаил Реџепи је убијен док је седео у кафе-бару у кумановском насељу Бедиње. Теже је рањен Шефки Реџепи док је лакше повређен Гани Демири, који су седели заједно са њим.

Демократска унија за интеграцију, чији је лидер Али Ахмети коалициони партнер у Влади ВМРО ДПМНЕ, позвала је синоћ надлежне органе да до краја рашчисте оружани инцидент у коме је убијен Џемаил Реџепи.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here