Насловна Политика Кукавица

Кукавица

2
ПОДИЈЕЛИ

milo_djukanovic_02-main

Мислио сам да нећу више писати о њему.
Али кукавица је опет напала .
Мало јој је било што је – кукавичије јаје свог система, потурила у гнијездо Црне Горе и чекала …
Уз благослов оних који су клонирали „ Ђукановићево“ јаје … оно се излегло – а јуначка опозиција избацила остала јаја из гнијезда .
Он је Црна Гора – и његово јаје .
Темељи социјалистичке Југославије су постављени у Јајцу а Он темеље Црне Горе назива својим јајетом .
Храните га својим гласовима , дајете му лажну моћ – тако да је кукавица почела да глуми орла .
Двоглавог свакако .
Он … је Абазовића на пленуму назвао битангом и будалом и како је Абазовић навео, позивао га на физички обрачун. Ђукановић је након што му се Абазовић обратио, посланику Позитивне рекао “сједи битанго”…
Он је у ,,извињењу “ рекао ко је : ,,Без обзира што ми то није својствено у датом тренутку сам морао заштити свој интегритет онако како је то једино могуће.”
За њега је ,,сједи битанго “ – ,,једино могуће” …
,,Без обзира што ми то није свјоствено у датом тренутку сам морао заштити свој интегритет…”
Посјетићу : Интегритет (лат.integritas), значи потпуност недељивост, беспрекорност, поштење.
Шта је посланик Абазовић рекао да увриједи Његову беспрекорност и поштење ?
,,Беспрекорност “ и поштење “ су били изазвани ријечима :,,Ово је први и посљедњи пут да било коме од ових људи овдје кажете да су дошли овдје да би бранили интересе мафије”
Неће бити да је ова изјава проузрковала варницу Његове ,,потпуне недјељивости “.
,,Добили сте 4 кредита када сте покушали да постанете успјешан бизнисмен. Први кредит од 1,5 милиона еура сте добили код Пиреус банке и рекли да је на основу вашег угледа, заложили сте акције које сте купили од Прве банке. Морао је неко да вам да гаранцију”.
Ово је посланичко питање Младена Бојанића .
Он ( као гађанин а не предсједник Владе ) је желио да :,,сједи битанго”- скрене пажњу његовим бирачима који су и рату вољели ,,Бритву “…
,,Сједи битанго” – може ,,упалити” само код људи којима си својом Побједом испрао ум . Кукавицо која глумиш орла !
А твоји гласачи не питају за гаранције .
,,Централна банка то не контролише, узели сте кредит од 3,1 милион еура да бисте купили земљу у Подкошљуну, упали сте у проблем да вратите кредит свовјој банци која је ишла у неликвидност и послије узели 5 милиона од Хипо Алпе Адриа Банке”… рекао је Бојанић
У свом одговору Он ( као предсједник Владе а не гађанин ) се одлучио за виц : ,,Кредит сам вратио, направио профит и платио порезе …Управа за спрјечавање прања новца се бавила тиме и информисала јавност”.
Он је касније наставио са шалом :,,Очигледно сам споран ја, јер бих, забога, због злодјела у политици требало да будем ускраћен за право кад нисам у власти да се бавим бизнисом. Кад нисам у политици бавићу се чиме желим у складу са законом ”
,,Сједи битанго “ … Ова изјава је једини одговор овог гађанина који је предсједник Владе – Црној Гори која је покушала да устане .
Посјетићу :,,Интегритет је и могућност самоконтроле властитих емоција и импулса у тој мери да не превладају над разумом. Једна од дефиниција је и да је интегритет способност одржавања достојанства, како личног тако и достојанства других људи.”
Кукавица ово не зна – а како тражити да знају они који су се излегли из њеног јајета.
За крај овог текста – написаћу нешто као предсједник Владе – али не и као грађанин :
Ко изађе из његовог јајета обавезно завршава у његовом к….

Пише: Мишко Ђукић

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    MLADI POSLANIK ABAZOVIĆ JE DOKAZAO DA JE POSLANIK SVIH POŠTENIH GRAĐANA I NAŠIH I ČASNIH SELJANA (AKO OVO DOZVOLE DA KAŽEM – ONAJ TRN I ONA „ČASNA DUKLJANKA “ ) . HVALA ČLANKOPISCU ŠTO SE NAŠAO NA STRANI ONIH KOJI VOLE ISTINU , ČAST I POŠTENJE I LJUDI KOJI POŠTUJU TAKVE DOSTOJNE LJUDE KAKAV JE ČOVJEK ABAZOVIĆ .

  2. 0
    0

    đe su bili poslanici drugih opozicionih stranaka kad je on govorio onakve riječi DRITANU, sramota, narod ih birao a oni ćute. KAKO bi zaštitili toga mladoga momka na ulici da ga je đukander sreo

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here