Насловна Политика Крушо: СНП нам нуди мањинску подршку, а не контролишу ни себе

Крушо: СНП нам нуди мањинску подршку, а не контролишу ни себе

6
ПОДИЈЕЛИ

Носилац грађанске листе ”Избор” Душан Радовић Крушо казао је у изјави за нискотиражни режимски лист ”Побједу” да ће преговори о формирању локалне власти у Херцег Новом бити настављени одмах након Божића. Говорећи о модалитетима формирања власти у том граду, Радовић је казао да из СНП-а нуде мањинску подршку ”Избору”, а да ”не контролишу ни своју партију, а камоли остале из коалиције”.

Dusan Radovic Kruso - Izbor Herceg NoviПочињемо послије Божића да разговарамо рекао је Радовић не прецизирајући тачан датум. Први човјек ”Избора” наводи да није претјерани оптимиста када је у питању даљи ток преговора.

”Са ДПС-ом ће такође ићи тешко, како видим” додао је Радовић. Он је казао да се ”Избор”, између осталог, залаже за деполитизацију локалне власти.

На сваком радном мјесту у општини и јавним поређузећима мора бити професионалац. Тако треба да буде без обзира ко дође на власт.” рекао је Радовић. Према његовим ријечима, о том питању су се сагласиле и остале партије приликом преговора.

6 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  СЛУШАЈ КРУШО СРБИ СУ ТЕ ГЛАСАЛИ СРБИ ЋЕ ТЕ И ПРОКЛЕТ АКО ОДЕШ СА МИРАШОМ И БРАТИЈОМ.

 2. 0
  0

  „Радовић је казао да из СНП-а нуде мањинску подршку ”Избору”, а да ”не контролишу ни своју партију, а камоли остале из коалиције”.
  Несрећни Милићу, отишао си сам да преговараш са овим бизнисбеном, а он се сад јавно спрда са тобом и са вашом коалицијом. Мичи се из СНП-а несрећниче и иди пецај са Маровићем.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here