Насловна Политика Крушо: Не интересују ме друге општине

Крушо: Не интересују ме друге општине

1
ПОДИЈЕЛИ

Лидер Удружења грађана “Избор” Душан Радовић Крушо казао је да нема намјеру да у другим општинама оснива одборе тог удружења.

krušo

Он је казао да је мотив уласка у политику жеља да помогне граду у којем је рођен и за који је емотивно везан. “Због тога сам одлучио да са групом истомишљеника покушам да нешто промијенимо у Херцег Новом, који се посљедњих година суновратно пропадао“, казао је Радовић.

„Могу само да нашим искуством помогнем другима који се у својим градовима одлуче на овакав корак“, додао је Радовић.

“Избор” је на децембарским изборима у Херцег Новом, на изненађење многих, освојио 9 одборничких мандата и постао политички чинилац без кога није могла, осим теоретски, бити формирана локална власт. Након једномјесечних преговора са ДПС-ом, који је освојио највише мандата-13, прексиноћ је направљен договор о формирању власти. Радовић инсистира да није ријеч о политичкој, већ програмској коалицији и да је ДПС прихватио све њихове услове. Са друге стране, опозиција тврди да је “Избор” највећа превара на политичкој сцени Црне Горе, јер је опозиционе гласове у Новом дао ДПС-у.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Својим поступком Крушо је запечатио политичку каријеру, могао би једино на Цетињу да има гласаче. После класичне издаје својих бирача, поштеније би му било да се директно учлани у ДПС и да не излази у јавност док је жив. И ако мора да се негдје појави, нек се завије неком крпом преко лица. Лакше ће бити Новљанима.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here