Насловна Насловна Краповић: Не пристајемо на уцјене, спремни смо за изборе

Краповић: Не пристајемо на уцјене, спремни смо за изборе

3
ПОДИЈЕЛИ

Сједница Скупштине општине Будва заказана за сјутра можда неће бити одржана, због недостатка кворума. Међутим, остаје отворено питање да ли ће странка ”Црногорска” направити кворум владајућој коалицији.

Предсједник будванске општине Драган Краповић понавља да он као ни Демократе, партија којој припада, никада неће пристати ни на какве уцјене.

“Увијек смо спремни на изборе. Ако неко хоће да преда град Демократској партији социјалиста без избора, то неће бити наша кривица”, каже Краповић, преносе црногорски портали.

Подсјетимо да је он недавно истакао да уколико не буде кворума на сазваним сједницама Скупштине општине, неће се заштитити Милочерски парк, најмлађи Будвани неће имати обезбијеђен простор за похађање предшколске наставе у наступајућој школској години, одбојка у Будви ће и званично престати да постоји, а “Дневни центар за дјецу ометену у развоју” неће добити најважнији акт без ког неће моћи да профункционише.

Иначе, криза будванске власти почела је 10. јула када није одржана сједница СО јер је независни одборник Стеван Џаковић условио долазак у локални парламент захтјевом да странке које чине владајућу већину у Будви покрену у Скупштини Црне Горе измјене Закона о избору одборника и посланика.

Из Демократске партије социјалиста поручују да неће „ни по коју цијену бити кворум једној власти која ништа добро није донијела нашем граду“.

Такође подсјећамо да СО Будва треба да одржи двије сједнице. Једна је заказана за 29. август, а наставак 9. сједнице требао је да се одржи дан касније. Међутим, због недостатка кворума 9. сједница је у два наврата прекидана, и то због одсустовања одборника СНП и независног одборника Стевана Џаковића.

ПОДИЈЕЛИ

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Сезона је завршена,кумови су пазарил, па сада можеш изнова,далеко је следећа сезона.Hеозбиљно понашање и твоје и странке на чијем си челу, то се добро показало,прво вам је било лично па општинско и општенародно.Мјери се ти на изборима то није забрањео,једнако као на децимару.У Будви увјек исто, лични ситни интереси као и на вишим нивоима у држави,можда један од разлога је што се не носи црвена кравата као симбол стида,кјега нико не показује било гдје,од портира до предсједника,што овдје у Будви може то нигдје не може,а што нигдје не може овдје може!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here