Насловна Насловна Дамјановић: Нека Кривокапић среди СДП да се не би опет извињавао

Дамјановић: Нека Кривокапић среди СДП да се не би опет извињавао

2
ПОДИЈЕЛИ

Функционер Социјалистичке народне партије Александар Дамјановић поручио је да предсједник Социјалдемократске партије (СДП) Ранко Кривокапић, умјесто коментарисања дешавања у опозицији и њених иницијатива, политичку енергију треба да усмјери на дешавања у сопственој партији.

damjanovicОн је за Антену М, коментаришући Кривокапићеве поруке да се опозиција распада и да треба да се интегрише и формира владу у сјенци, рекао да са том опозицијом, СДП врши власт у двије општине и то, како је и Кривокапић казао, врло успјешно.

Чуди ме да Кривокапић своју политичку енергију троши на коментарисање дешавања у опозицији, односно њених опозиционих иницијатива, јер би било пожељно да је првенствено усмјери на дешавања у својој партији како не би долазио у ситуацију да се због политичких потеза његових посланика извињава црногорској јавности„, казао је Дамјановић.

Упитан да ли ће се преиспитати коалиције у градовима у којима заједно са СДП-ом врше власт, Дамјановић је казао да не би било добро да се настави коментарисање на овакав начин дешавања у опозицији, нити има потребе да се коментаришу дешавања у СДП-у.

„Позивам Кривокапића да у функцији и предсједника Скупштине и посланика настави да буде конструктиван у парламенту и да се заједнички одупиремо лошим иницијативама које долазе из Владе, а свакако да подржимо и оне добре ако их буде“, казао је Дамјановић.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Ajde sad neki radikalni potez Damjanoviću, pa da vidimo da si čovjek od akcije. Ovako svi tavorite na grbači ovog naroda i držite govore

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here