Насловна Друштво Кремљ: Анатолиј Антонов нови руски амбасадор у САД

Кремљ: Анатолиј Антонов нови руски амбасадор у САД

1
ПОДИЈЕЛИ
Aнатолиј Антонов

Заменик министра спољних послова Русије Анатолиј Антонов именован је за новог руског амбасадора у Сједињеним Америчким Државама.

Председник Русије Владимир Путин именовао је заменика министра спољних послова Анатолија Антонова за новог руског амбасадора у Сједињеним Америчким Државама, саопштио је Кремљ а преноси Спутњик.

„Именовати Анатолија Ивановича Антонова за изванредног и опуномоћеног амбасадора Русије у Сједињеним Америчким Државама и сталног посматрача Русије у Организацији америчких држава у Вашингтону“, наводи се у указу који је потписао Путин.

Антонов, који има више од 30 година дипломатског искуства, на свој нови положај- заменика министра иностраних послова,  именован је у децембру прошле године. Пре тога, он је од 2011. године радио у Министарству одбране као заменик министра за питања међународне војне и војно-техничке сарадње. Антонов би на месту руског амбасадора у САД требало да замени Сергеја Кисљака, који ту функцију од обавља 2008. године.

1 КОМЕНТАР

 1. 0
  0

  …“у Србији је на делу Kulturkampf. „Друга Србија“, са кадровима образованим на добрим западним универзитетима, са кадровима који су научени да верују да је „доминантна српска култура један од битних елемената утемељења и оправдања злочиначке праксе“ (овде), покушава да овлада свим српским културним институцијама. Да ли се том стратешком насртају могу одупрети партијски кадрови чија је једина квалификација то што су у „претходном животу“ били шеф казина, продавац доњег рубља и полицајац?

  Србија је егзактни пример „колонизације ума“. То је термин из постколонијалних студија, који означава епистемолошко насиље спољног фактора над колонизованим субјектом. „Србија није била ничија колонија, али механизам колонизације ума свеједно је присутан. Као некада у својим афричким колонијама, западњачки службеници користе већ опробани метод компарације између идеализованог система вредности западне цивилизације и локалног (у овом случају српског) система вредности. Пун ефекат колонизације ума настаје онда када колонизовани субјект пристане на такву увредљиву компарацију. Аутошовинизам и ауторасизам су честа особина оних чији је ум колонизован…“

  http://www.fsksrb.ru/fond-strateske-kulture/politika/srbija-kolonizacija-uma/

  Ivica Dacic
  https://www.youtube.com/watch?v=44R3HghEImI

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here