Насловна Друштво Крцић: Солидарност за помоћ Анђели враћа вјеру у живот

Крцић: Солидарност за помоћ Анђели враћа вјеру у живот

1
ПОДИЈЕЛИ

Директор Туристичке организације (ТО) Котор Мирза Крцић казао је да је поносан на све који су дванаестогодишњој суграђанки Анђели Петровић помогли да се лијечи у Њемачкој од тешке болести.

У оквиру манифестације „Од Божића до Божића“, коју невладино удружење „Карампана“ у сарадњи са ТО Котор и под покровитељством Општине Котор реализује до 8. јануара, Крцић је у храму Светог Николе у Старом граду честитао Божић и поздравио присутне на концерту хорова „Српског пјевачког друштва (СПД) Јединство Котор 1839„.

dsc_5069_resize-632x420Ових дана смо сви солидарни и ја бих волио да увијек будемо такви. То ми је на неки начин вратило вјеру у живот. Да будемо добри људи, да будемо солидарни са нашом суграђанком Анђелом Петровић која се лијечи у Њемачкој. Поносан сам на све вас појединачно и на институције које су ових дана показале и доказале спремност да будемо солидарни , да покажемо да можемо да будемо добри људи. Надам се да ће то тако бити у 2017. и годинама које слиједе„,казао је Крцић.

Он се захвалио Которанима који су вечерас у великом броју, без обзира на временске неприлике, дошли на концерт СПД Јединство.

dsc_5117_resize-632x420Присутнима се у име домаћина захвалио парох которски, протојереј ставрофор Момчило Кривокапић, пожељевши свима који славе срећан Божић.

Нека нам свима Божић дође на здравље. Онима којима је већ прошао Божић, доћи ће догодине, па нека је наздравље свима и да у том духу живимо и да се молимо Богу и да једни друге загрлимо. Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља. Акција у Котору за Анђелу Петровић је показала да нас још има, да смо живи, и доказала да још има људи који имају и душе и срца, а њеним родитељима пружила подршку да нису сами“, поручио је Кривокапић.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here