Насловна Политика Дамјановић: Формирање власти у Будви добра порука колегама у Котору

Дамјановић: Формирање власти у Будви добра порука колегама у Котору

1
ПОДИЈЕЛИ

Члан Главног одбора Социјалистичке народне партије (СНП) Александар Дамјановић нада се да ће синоћње формирање власти у Будви бити добра порука колегама из свих опозиционих партија у Котору да се тим путем настави како се, како је рекао, не би угрозили избори у Никшићу које је опозиција може да добије и како се не би угрозили договори на државном нивоу. Казао да нема договора опозиције која бојкотује парламент уколико се иде са оваквим неповјерењем у Котору, преноси РТЦГ.

„Ја сам, наравно, исказао свој став у више наврата да, уколико не игра модел који је тражен из Котора, да се добије мањинска подршка СНП-У, а због међусобног повјерења и због спремности да се поднесу одређене жртве ради смјене власти у Котору, онда је могуће да СНП да мањинску подршку остатку опозиције и, наравно, ако тај модел не игра, онда треба бити коректан и направити власт у Котору по моделу броја освојених мандата,“ нагласио је Дамјановић.

Он је изјавио да очекује „да буде довољно разума и политичке мудрости“ да се, без икаквог условљавања опозиција договори у року одмах у Котору, да се настави добар тренд из Будве и да се на тај начин стекну услови да опозиција побиједи у Никшићу, што би, каже, био сигнал да се неке ствари и на државном нивоу морају брже мијењати.

Одговарајући на питање зашто се Главни одбор СНП-а није огласио о изборном резултату, Дамјановић је казао да је евидентно да је, у оквиру коалиције Кључ, остварен лош изборни резултат.

„Сматрам да је за овако лоше стање и одговор како даље неопходно питати чланство СНП-а, а за то постоји много модела. Овакво стање сигурно није добро ни за СНП, ни за остатак опозиције, а у Котору, додатно, усложњава стање у СНП-у“, казао је Дамјановић за РТЦГ.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Дамјановић: Формирање власти у Будви добра порука колегама у Котору

    sigurno Damjanovicu ,samo otidji ti u Kotor i rasformiraj odbor i dovedi stvari kao sto su kolege iz Pokreta za promjene otjerali Dzakovic,odbrnika koji je bio svuda od Narodne stranke do svih drugih ,ne znam je li bio clan Force?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here