Насловна Политика Котор: Сједница није одржана, дошао само СНП

Котор: Сједница није одржана, дошао само СНП

4
ПОДИЈЕЛИ

Сједница которског парламента, на којој су одборници требало да расправљају о привременом финансирању Општине од јануара до марта, није одржана због недостатка кворума.

На сједницу су дошли само одборници Социјалистичке народне партије (СНП), преноси портал РТЦГ.

Остали одборници раније су саопштили да је сједница незаконита и да предсједавајући Бранко Ивановић из СНП-а није имао право да је сазива.

Када је констатовао да сједници не присуствује број одборника потребан за кворум Ивановић је објавио прекид сједнице.

Из ДПС-а су данас саопштили да својим присуством неће давати легитимитет засједању, с обзиром да, како тврде, сједница СО Котор није сазвана у складу са одредбама Закона о локалној самоуправи.

Наводи се да су представници математичке већине показали “лице неодговорности”.

“Поступањем такозване скупштинске већине наноси се директна штета граду и свим грађанима Котора, који су лишени већих прихода, убрзане реализације важних пројеката, као и законитог располагања са новцем пореских обвезника”, каже се у саопштењу ДПС-а.

 

ПОДИЈЕЛИ

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Коначно дошло је 5 минута Милорада Вукшића! Цијелих 5 минута имао је шансу да игра улогу од 33 одборника! Да тражи ријеч, да реплицира, да реагује процедурално…..! Он и предсједавајући данас су имали игроказ „Ђетићи у парламенту“! Шансу су искористили, што јес – јес! Сада су на потезу њихови гласачи. Препуштамо их да ли да им аплаудирају, или да их на првим наредним изборима пошаљу на пут са којег ће неког другог да замајавају. Каква је и колика брука била најбоље говоре слике празне скупштинске сале и то како један другоме тапшу, дају и узимају ријеч.
  Људи – Брукаааааа невиђенаааааа!

 2. 0
  0

  Како није одржана ? Па одржали су је несуђени одборници СНП и једногласно донијели закључак да Милићу пошаљу новогодишњу честитку: „Власти опозиције у Котору нема, а ускоро неће бити ни СНП-а. Ми смо обавили задатак“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here