Насловна Политика Котор: Нови градоначелник из редова Демократа, на челу скупштине ДФ

Котор: Нови градоначелник из редова Демократа, на челу скупштине ДФ

2
ПОДИЈЕЛИ

Опозиционе партије у Котору – Демократе, Демократски Фронт, УРА и СДП одлучиле су, да прихвате понуду СНП- а да та партија пружи подршку мањинској власти ове четири странке у Котору.

По споразуму, Демократе ће предложити кандидата за новог которског градоначелника, док ће ДФ-у припасти мјесто предсједника локалног парламента. Прихваћен је и услов СНП да се тој странци обезбиједи „контролна улога“ на начин што ће СНП добити предсједника или члана у Управним одборима укупно осам локалних предузећа и установа.

Демократе, ДФ, СДП и УРА су се договорили и да се са СНП-ом састави посебан споразум у коме ће се јасно дефинисати програмски циљеви и приоритети нове локалне власти у Котору која ће након 12 година, у том граду послати ДПС у опозиционе клупе. Тек након дефинисњаја и потписивања тог споразума, актуелна опозиција ће јавно саопштити имена својих кандидата за двије челне функције у Општини.

Screenshot_8

Према незваничним сазнањима „Вијести“, Демократе ће за новог градоначелника предложити предсједника ОО те партије у Котору, дипломираног правника Владимира Јокића, док ће ДФ за предсједницу Скупштине Општине кандидовати дипломирану правницу Драгицу Перовић, предсједницу Демократске српске странке која је на изборима у Котору 16.октобра, наступала у оквиру ДФ-а.

ПОДИЈЕЛИ

2 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Анонимни из НСД
  Види, педесет паметних и доследних гласова. Види ко гласа ДСС све паметни и образовани. Драгица је дама за примјер, моћи ћете да се дичите са руководством града.

  Демократа Јокић је суво злато,

  Сви заједно можете све, не жалите мјесто, функцију, Звјек се сјетите да се бирате на 4 године. Пустите сада ту причу, сад се радујте.

  Напокон и ви да прогледате. Срећно било српски Которе, Боко наша драга, све вам срећно било, напред само.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here