Насловна Политика Копитовић: Слога биће пораз врагу

Копитовић: Слога биће пораз врагу

0
ПОДИЈЕЛИ

Данас је Милан Кнежевић, члан Предсједништва ДФ-а, одржао час из историје, вјеронауке, права, патриотизма и части у Вишем суду“, написао је на свом фејсбук профилу Иван Копитовић Функционер Мреже младих Покрета за Промјене.
„Он је у правом смислу те ријечи разбио у парампарчад оптужницу која се држи на стакленим ногама након излагања Андрије Мандића, Милана Кнежевића и Михаила Чађеновића.
Лаику је јасно да је режим по цијену изазивања сукоба желио да заустави тих магичних 25% који су доносили изборну побједу црногорске опозиције предводјене ДФ-ом. Измишљеним државним ударом који су организовали Беба Поповић- агент МИ6 (британска служба), шеф црногорског режима и Главни специјални тужилац уз помоћ лажних четничких војвода које контролисе УДБА и који су намамили невине српске грађане да под изговором о неком „четничком слављу“ , дођу у Подгорицу на дан избора и тиме употпуне монструозни сценарио који је спремила горе поменута тројка, у чијој монтажи су подршку дали и огранци српске БИА-е, који су обезбиједили лажног војводу и свједока сарадника Пају са Косова, осуђиваног убицу и свједока сарадника Синђу, неуротичног и нестабилног оптуженог Милоша Ј. као и тзв. и самопрокламоване четничке војводе које контролисе ДБ Павасовића, Дачевића, Јелића и многе друге који су имали епизодне улоге у лошем филму црногорских власти.
Основано сумњам да једини који врло вјероватно зна Русе, извјесне Шишмакова и Попова, је заправо шеф режима ило Ђукановић, који и даље има јако упориште и везу са Министарством Унутрашњих послова Руске Федерације и који су му у некој руци помогли са руским агентима који очито ни сами нису знали ста треба да раде у овој фарси али идеално су се уклопили у причу да руски националисти и српски фанатици уз помоћ лажних командоса и политичара који добро знају руски језик желе извести зло у ноћи 16. октобра.
Једино зло које се десило у Црној Гори, нажалост и даље траје, а то је владавина ДПС-а и власника приватне државе коју из милоште зове Монтенегро и чија похара траје већ 27 година. А државу је, гле чуда, добио од 300 милиона које је добио од Дерипаске и компаније 2005. године заклињући се на оданост, вјерност и приврженост, цитирам, „мајци нашој Русији са којом смо стотинама година уназад бранили православље од окупатора“ (конверзација и неформални разговор из Кремља 2005. са Шојгуом).
Али ста очекивати од човјека цији цитати „и шах сам замрзио због шаховнице“ и „на Косову је нападнута Југославија од стране великоалбанских сепаратиста“ су постали дио историје. Нажалост, оне која ће црним словима остати уписана у књигама из историје. Али, не оним књигама које пише Шербо Растодер.
И за крај порука судству и тужилаштву, Јеванђеље по Матеју:
„Не судите, да се не суди вама! Јер судом којим судите судит ће се вама; и мјером којом мјерите мјерит ће се вама.“, написао је Копитовић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here