Насловна Политика Конституисан Клуб посланика Демократа у Скупштини Црне Горе

Конституисан Клуб посланика Демократа у Скупштини Црне Горе

2
ПОДИЈЕЛИ

Главни одбор Демократске Црне Горе је донио одлуку о конституисању Клуба посланика Демократа у Скупштини Црне Горе, а за његовог предсједника једногласно је изабран генерални секретар и посланик те партије Борис Богдановић, саопштено је данас из Демократске Црне Горе.

На 10. сједници Главног одбора Демократске Црне Горе оформљен је Демократски савјет, које не сачињавају само чланови Демократа, већ људи који могу радити у интересу свих грађана и одраз су чистине, компетентности и храбрости, слободоумни и људи постојани у свом грађанском опредјељењу и жељи да се стварност у Црној Гори мијења на боље. Демократе овим показују да не сматрамо да сва памет станује у нашим редовима и да има много људи који нису у партијама, а чије квалитете ваља препознати и укључити их у рад у општем интересу и на обострано задовољство“, наводи се у саопштењу Демократа.

Предсједник Демократског савјета, који је једногласно изабран још на првој сједници Главног одбора је Штјефан Цамај, а новоизабрани чланови Савјета су: Невен Гошовић, Велизар Калуђеровић, Слободанка Анђић, Милојица Тешовић, Горан Јовановић, Веселинка Пековић, Младен Франовић, Милета Милатовић, Бранко Обрадовић и Мијомир Вулић.

„Овакав састав Демократског савјета гарантује наставак успјешне приче коју су Демократе започеле још при самом оснивању, 19. априла прошле године, а потврдиле значајном подршком грађана на претходним, чак и оваквим изборима, одржаним у нефер и недемократској атмосфери. Пред Демократама, а, самим тим, и укупним црногорским друштвом, свијетла је будућност“, закључује се у саопштењу.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Strikana, samo strika ti.moj zeljasu mladjo Zecanine, strika tvojega kaludjera znavetoga Udbasa poturi dje goj treba- on ti je idejni tatko !

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here