Насловна Политика Koмшић одговорио Изетбеговићу: Ја ћу опет гинути, а ти ћеш опет у...

Koмшић одговорио Изетбеговићу: Ја ћу опет гинути, а ти ћеш опет у трезор (ВИДЕО)

0
ПОДИЈЕЛИ

BakirIzetbegovic15

Предсједник Демократске фронте БиХ Жељко Комшић одговорио је лидеру СДА-а Бакиру Изетбеговићу на његову опаску да Комшић треба да реагује као патриота и да се врати у преговоре о успостављанну власти на федералном и државном нивоу са СДА и ХДЗ БиХ.

На трибини у Мостару, Комшић је, одговарајући на питање једног од посјетилаца трибине зашто је напустио разговоре са Човићем и Изетбеговићем и зашто су преговори пропали, рекао:

Шта су она двојица мислила, кога имају преко пута, дјечака, је ли? Онај један је чак рекао “ти си патриота нећеш ти то урадити”. Ја патриота јел, и ја опет гинем, а ти опет у трезор. О томе људи говоримо, ја говорим о другој Босни и Херцеговини“, казао је Комшић, алудирајући на то да је Алија Изетбеговић, током рата у БиХ, скривао свог сина на сигурно у трезор у Сарајеву.

Комшић је раније критиковао Изетбеговића, наводећи да је попустљив у преговорима према ХДЗ БиХ.

Он је казао да је Изетбеговићева „бескрајна попустљивост“ према Драгану Човићу крива за застој у формирању власти у ФБиХ.

„Када размотавате клупко, Човић је условио формирање Вијећа министара и Владе Федерације, што једно са другим нема никакве везе и Вијеће министара смо могли имати још у децембру. Зашто Изетбеговић толико попушта, заиста не знам“, казао је Комшић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here