Насловна Друштво Колашин: Вуксановић забранила коришћење интернета, радници шокирани

Колашин: Вуксановић забранила коришћење интернета, радници шокирани

1
ПОДИЈЕЛИ

Након незадовољства запослених у колашинском јавном сектору јер им је предсједница општине Жељка Вуксановић забранила да узимају робу и прехрамбене производе на рате, јуче је услиједило још једно изненађење.

zeljkav

Како су за Дневне новине казали радници који су из страха од губитка посла жељели да остану анонимни, Вуксановић је донијела наредбу да се искључе службени телефони и интернет у свим просторијама осим њене канцеларије.

„Поред чињенице да мјесецима не примамо зарађене плате, већ десетак дана немамо ни интернет, телефон и факс. Колико смо упућени, предсједница општине је донијела ту наредбу као мјеру штедње. Наравно, у њеном кабинету имају и интернет, телефон, факс, дакле све неопходно за несметан рад“, рекао је један од заспослених у Општини.

Прва жена Колашина наставила је по старом обичају, па и овога пута није жељела да одговори на питања Дневних новина због чега се и када одлучила на овај вид

„Радницима су укинута сва права. Поред тога што смо гладни, јер не примамо плате, немамо више услова за рад, немамо адекватну опрему за посао којим се бавимо, а сада ево не можемо на рате купити ципеле, а не шта друго“ рекао је недавно предсједник синдиката Службе заштите и спасавања из Колашина Вуксан Поповић.

Према посљедњим подацима, у Општини су запослена 224 радника.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    I gore od toga ste zaslužili kad ste odabrali da vlast dijelite sa onima koji bi, u maniru „Golog Otoka“, po Crnoj Gori otvarali „logore za prevaspitavanje“!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here