Насловна Насловна Кога „занима“ „КИНЕСКИ ДУГ“: Лидија Ђукановић у Валентино хаљини – погледајте колико...

Кога „занима“ „КИНЕСКИ ДУГ“: Лидија Ђукановић у Валентино хаљини – погледајте колико кошта

Кад немаш стила, купи га, и то у земљи у којој је просјечна плата око 500 евра, у којој већина грађана једва склапа крај са крајем

45
Лидија Ђукановић

Прва дама Црне Горе Лидија Ђукановић позвала је данас Индијце да посјете Црну Гору.

Поново је по ко зна који пут, обучена по последњој моди, па је на себи имала хаљину која кошта преко 5.000 евра, и каиш чија цијена је преко 820 евра.

Кад немаш стила, купи га, и то у земљи у којој је просјечна плата око 500 евра, у којој већина грађана једва склапа крај са крајем.

Супруга једног од најбогатијих државника по Форбсу изгледа мора да одржи “ниво”, па се поново појављује обучена у “крпице” о којима могу многи да сањају, пише Борба.


Док јавност прича о кинеском дугу за ауто-пут и пријетњи да ће Кина узети дио обале, по свему судећи, Ђукановић о томе не брине.

Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

 

45 КОМЕНТАРИ

 1. Шупак елита из Монтепркна очито не посустаје у својим спрдачинама са народом.КО да ђавола траже.Умјесто да ћуте за сва зла која су нанијели овом народу,они се и данас бусају патриотизмом,модом,укусом,стајлингом, док им душа труне од гадости.

 2. „Док јавност прича о кинеском дугу за ауто-пут и пријетњи да ће Кина узети дио обале, по свему судећи, Ђукановић о томе не брине.“

  Zasto bi brinuo kad su mu 31 avgusta 2020 odmah rekli da nema revansizma.

 3. Ne dirajte nam prvu poglavnicu. Ove krpice na njoj su fake, lažnjaci koje je nabavila za 25 evra, to svaki komita zna. Skromna je to žena, velikomučenica. Crna Gora joj je na prvom mijestu.

  18
 4. Da me neko podseti kako je zavrsio narko-boss „Pablo Eskobar“ ? Da li ce poglavnik sa titograda i ustaska bratija ikad zavrsiti barem u Spuz, pa da tamo ribaju wc solje i tus kabine ili zatvorenici da njih ribaju, pa i ova doticna degutantna gospodja. Bolje da ne napisem sta stvarno zelim ovim ustasama koji su pravi paraziti i koji bi da mogu, da nas istrebe bioloski iz drzave.

  53
  1
 5. Ispod Valentina gace od sifona i polijestera a i muz joj nosi ispleteni nakurnjak !! Koja bagra od ljudi da covijek povraca od muke !! Nadam se i Bogu se molim da doticnoj i cijeloj joj familiji dozvole sve te krpice da poesu u zatvor !! Stvarno ostajem bez teksta !!

  62
 6. Одувек сам се питао шта је то у људима због чега толико троше на нешто потрошно као што је одело или ципеле. Прва ствар која ми пада на памет је да ја, као и сви ми чији је духовни отац Амфилохије Радовић, такве ствари никад не би купили чак и да имамо сво богатство овог света.

  51
 7. Pogledajte samo kako je ova familija pecenog obraza . Pa ona ovo namjerno radi . Uvijek kad nesto rece od pola min ili izjavi po jednu recenicu svake 7me godine , nosi na sebi po 5-6 iljada eura . Ovo sve namjerno radi da izazove bijes kod naroda jos veci i neslogu

  50
 8. ЗАИСТА МИ НИЈЕ ПОЗНАТО, ДА ЈЕ НЕКО У МИРНОДОПСКИМ УСЛОВИМА, НАНЕО ШТЕТЕ СВОЈОЈ ДРЖАВИ, КАО ПРЕДСЈЕДНИК ЂУКАНОВИЋ И ЊЕГОВИ ПОСЛУШНИЦИ. ЦИТИРАЋУ САМО НЕКОЛИКО ЧЛАНОВА УГОВОРА О ДИОНИЦИ АУТО-ПУТА:
  „Зајмопримац се овим неопозиво одриче имунитета по основу суверености или на други начин за себе или своју имовину, осим имовине која се односи на дипломатско-конзуларна представништва и војне имовине, у вези с било којим арбитражним поступком у складу са Чланом 8.5 овог уговора или извршење било које арбитражне одлуке у складу са Чланом 8.5 овог уговора.”
  А у том члану стоји: „Било који спор који настане из или у вези с овим уговором биће разрешен путем пријатељских консултација. Уколико се решење не може постићи путем тих консултација, свака страна ће имати право да преда тај спор на арбитражу Међународној привредној и трговинској арбитражној комисији Кине (ЦИЕТАЦ). Арбитража ће се спровести у складу с арбитражним правилима ЦИЕТАЦ-а која су на снази у време предаје на арбитражу. Арбитражна одлука ће бити коначна и обавезујућа за обе стране. Место арбитраже биће Пекинг.”
  ОНИ СУ ОДРЕКЛИ СУВЕРЕНОСТИ И КИНЕЗИ, У СЛУЧАЈУ НЕПЛАЋАЊА, МОГУ ДА УЗМУ, ШТА ПОЖЕЛЕ. САД И ГОСПОЂА, ПРВА ДАМА, ПОЗИВА И ТУРИСТЕ ИЗ ИНДИЈЕ. БАШ У ТРЕНУТКУ, КАДА ОВА ДРЖАВА БИЉЕЖИ НЕГАТИВНЕ РЕКОРДЕ У СВИМ КАТЕГОРИЈАМА ПО ПОТИЊИМА КОВИДА. ЗАИСТА НИЈЕ БИЛО „ДИНАСТИЈЕ“ КОЈА ЈЕ СВОМ СТАДУ НАНИЈЕЛА ВИШЕ ШТЕТЕ У САВРЕМЕНОЈ СВЈЕТСКОЈ ИСТОРИЈИ, А ОНИ И ДАЉЕ БЛЕЈЕ ЗА ЊИМА, ОЧЕКУЈУЋИ ДА ИХ ЈОШ КОЈИ ПУТ ОМРСЕ.

  66
 9. Baš se rastužih: da mi neko ponudi da biram markirane haljine, ne bih umjela izabrati, nešto se ne razumijem u te marke! Pomalo se edukujem uz ovu našu ,,elitu“.
  Ivo Andrić bi napisao ,,Na Drini ćuprija“ i kineskom olovkom, nekome je uzalud i zlatno pero.

  73
  1
  • E vala bas.Nije mi jasno,pored tolikih para ova zena izgleda sasvim prosjecno.Zgodna nije,zenstvena nije,jedino pohvalno sto je vitka u tim godinama.Je li tacno da se farba u plavo od epizode „Jami“?☺ Eto satorskoj pevaljki nisu trebali Valentino I Dior da privede znojavog,ha,ha…

   14
 10. Indija ima čak 780 jezika od kojih su dvadeset dva zvanična jezika koji se govore u različitim regionima. Među njima su hindi i engleski jezik. Postoje regionalni dijalekti koji olakšavaju komunikaciju, ali ne postoji ni jedan jezik koji bi se mogao smatrati indijskim. Indija se sastoji od 28 država i 7 saveznih teritorija i dalje ima velikih problema sa siromaštvom, nepismenošću, korupcijom, bolestima i neuhranjenošću ali je na mnogo većem prosjeku od 2.06 eura po tintari brava Monteprkna koliko je po Monštapu i kanapu(MONSTAT) dovoljno prosječnom bravu Monteprkna za preživljavaje. Potpuno je ispravno da zove LISKA daleke rođake naših komita-romita da dođu da joj brane haljine i cipele od zavidljivih Srba.

  73
  1
 11. Ova žena, da ima gram ljudskog kvaliteta ne bi preko 30 godina žvijela sa bolesnikom koji je mijenjao kurave kao satove. I to uz njeno znanje, ali pare, pare, pare…

  142
  2
 12. Nije to neka velika para, za bogatu Crnu Goru, samo je pogledajte, kako slici Evi Braun.Viva vero montenegro, sta je to, za jednu rasu platit 5.000. evra. blago nama u dom.

  82
  1
 13. Je li ovo u prostorijama bivše seljačke zadruge u rodnom joj selu Dolac kod Berana? Ima tamo dobra krojačica, šije Velentino modele, original.

  107
  1
 14. Мора да је потоња ура за спас „државе“ кад се и декорација огласила, после 30 година ћутања. Народ је гладан због вашег лоповлука а ти нас за**баваш дјечијим радовима из Индије? Идите више одавде да вас не гледамо, мало вам земље било…

  87
  • A što, bolje i ne zaslužuje ovaj narod. Meni ovo,volio bih da griješim, liči na jednu predstavu za narod. Liči mi, da sve jedna osoba muti čorbu na političkoj sceni da se da utisak demokratije i višepartizma. Onaj izbaca kovertu, pa održi promociju DPSa. Onaj ko ih je najviše pljuvao, preleti im u zagrljaj. Onaj što je 90tih pljuvao po crkvi, danas podržava crkvu itd itd. Više se ne zna ko pije, a sve plaća pošteni narod

   54

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар
Молимо унесите име овдје